5 tips om strijklogo’s zakelijk in te zetten!

5 tips om strijklogo’s zakelijk in te zetten!

Vroeger was een van de enige manieren om reclame te maken maken voor je bedrijf via een logo op je bedrijfsbus of door je logo te gebruiken op bedrijfskleding. Door de jaren heen zijn er vele soorten manieren om reclame te maken bij gekomen. Vooral adverteren via het internet heeft de laatste jaren aan terrein gewonnen. Binnen een paar tellen zet je een advertentie online op Google of op social media. Doordat er zoveel mogelijkheden tot adverteren zijn bijgekomen, zijn bedrijfslogo’s op tastbare items een beetje een ondergeschoven kindje geworden. De meeste mensen denken dat het niet meer werkt, omdat we alleen nog maar via Google zoeken naar bedrijven, toch? Maar ze vergeten daarbij dat wanneer iemand al in contact is geweest met een bedrijfsnaam - bijvoorbeeld omdat ze iemand met een shirt met een logo erop hebben gezien - ze de naam onbewust toch onthouden. Daarnaast is het aanschaffen van strijkapplicaties een stuk goedkoper dan adverteren via het internet. Als ondernemer kun je daarmee dus snel een streepje voor krijgen op je concurrenten. Maar hoe kun je strijklogo’s het beste inzetten voor je bedrijf? We vertellen het aan je in 5 tips! 

 

1. Ontwerp een sticker logo voor op je auto 


Met je (bedrijfs) auto rijd je waarschijnlijk langs een groot aantal verschillende plekken. Naar de supermarkt, je kinderen naar school brengen, naar vrienden of familie en misschien zelf wel naar je vakantiebestemming. Onderweg kom je veel andere mensen tegen. Fietsers, wandelaar, andere automobilisten. Een uitstekend moment dus om ze kennis te laten maken met jouw bedrijf. Ontwerp een toffe sticker voor op je auto waarmee je de blits maakt onderweg. Bij Strijklogo’s Enzo kun je je eigen sticker ontwerpen met transparante achtergrond. Daarnaast is de sticker waterproof, bestand tegen UV licht, zeewater in olie. 

 

2. Plak een sticker logo op een bakfiets


Heb je geen auto? Niet getreurd! Het is ook mogelijk om een logo te ontwerpen voor op je bakfiets. Upload je ontwerp op de website en wij maken hem als vinyl sticker voor je. De sticker wordt met de hand gemaakt en gesneden tot in detail. Je kunt dan zelf de sticker op je bakfiets plakken. Door de hoge kleefkracht en omdat de sticker waterproof is, ben je zelfs met het Nederlandse weer ervan verzekerd dat je sticker het hele jaar blijft zitten. 

 

3. Laat hippe t-shirts bedrukken met je logo


Niemand wil een saaie polo dragen met een nog saaier logo erop, toch? Ontwerp daarom stickerlogo’s voor op toffe t-shirts of hoodies. Het is zelfs mogelijk om polyester of nylon sportshirtjes te bedrukken met strijklogo’s. Ideaal voor wanneer je gaat hardlopen of naar de sportschool gaat. 

 

4. Geef accessoires met je logo cadeau 


Geef je vrienden, familie, buren en kennissen een accessoire cadeau met je logo erop. Dit kan al iets kleins zijn zoals een sleutelhanger of aansteker. Zo hebben ze jouw logo altijd op zak! 

 

5. Zet ballon stickers in op een beurs of evenement


Een beurs of evenement voor de boeg? Ontwerp een ballonsticker met je bedrijfsnaam of logo. Bezoekers zien jouw logo dan al van een afstand. Handig wanneer je aandacht wil trekken met je stand. Is het een evenement met jonge kinderen? Dan kun je natuurlijk ook ballonnen uitdelen. 


Ruime mogelijkheden bij Strijklogo’s Enzo

Naast alle strijklogo’s die je op onze website vindt, denken wij graag met je mee wanneer je een ander idee hebt. We proberen graag nieuwe dingen uit, zoals andere soorten textiel of een andere ondergrond. In de meeste gevallen is alles mogelijk! Ook voor grote aantallen kun je gerust contact met ons opnemen. Wij doen altijd ons uiterste best om alles zo snel mogelijk bij je te leveren.

 

Geschreven door Lana Gerritsen | Laan Schrijft

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)