Back to school DIY

Back to school DIY

De scholen gaan alweer bijna beginnen dus is het tijd voor een nieuwe schooltas, broodtrommel en schrijfwaren. Je wilt dat je kind zijn of haar tas goed kan herkennen en dat de schoolspullen uniek zijn! Ga aan de slag met onze producten om alle schoolspullen te personaliseren. Lees mee in dit blog!

   naam op tas

Personaliseer met naam

Je zoon of dochter heeft voor het nieuwe jaar een rugzak uitgekozen maar het kan zijn dat er meerdere kinderen deze zelfde tas hebben gekozen. Met een strijkapplicatie van de naam van je kind is zijn of haar rugzak direct te herkennen aan de volle kapstok. Wil je helemaal een unieke rugzak maken? Koop dan een rugzak zonder print in de favoriete kleur van je kind. In de webshop hebben we vele toffe afbeeldingen te bestellen als strijkapplicatie, of ontwerp je eigen afbeelding in de ontwerpmodule. Naast plaatjes hebben we ook een ruime keuze uit leuke woorden of teksten. Kies het gewenste formaat en gebruik je creativiteit! Nog een handige tip: Bestel een aantal strijkapplicaties met de naam in het kleinste formaat. Deze kun je gebruiken voor in de tas of op gymschoenen en kleding.

Pimp je gymkleding

Gymkleding is meestal niet heel spectaculair, maar dat kun je er wel van maken!
Voor de gymkleding is het net zo leuk om een naam, tekst of plaatje(s) te gebruiken.  leuker is om een eigen tekst te ontwerpen met sportieve woorden zoals Goal!, Sportieveling of een geinige Fitgirl. Vergeet met het op pimpen van je gymkleding ook zeker je gymschoenen niet. De meeste gymschoenen zijn van stof en vaak hebben veel kinderen de zelfde populaire schoenen. Om te zorgen dat jouw kind altijd zijn of haar eigen schoenen draagt, strijk aan de buitenkant de naam of weer een plaatje in het kleinste formaat.
Heeft jouw kind een voorliefde voor bijvoorbeeld unicorns? Zorg dat de kleding, schoenen én gymtas voorzien zijn van dezelfde applicaties. Je hebt dan een mooie set voor de gymlessen!
  
    gymtas met naam

Unieke broodtrommel en drinkbeker

Zeker onder de broodtrommels en drinkbekers zijn favoriete items zichtbaar bij de kinderen. Vaak een favoriete tekenfilmheld die erg populair is op het moment. Maak de beker en het bakje uniek met de naam van jouw kind. In de webshop is er een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende lettertype, dus bij iedere naam hebben we een passende sticker!
Met de broodtrommels en bekers is het net zo als bij de rugzak ook leuk om een setje zonder print te kiezen en zelf lekker aan de slag te gaan met de vinylstickers uit de webshop. We hebben stickervellen met kleine hartjes en kruisjes maar ook regenboogjes en stippen. De stickers zijn verkrijgbaar in vier kleuren. Vaak hebben de kinderen voor het 10 uurtje een ander bakje dan voor de lunch. Om meteen te kunnen zien welk bakje je nodig hebt plak je er een sticker van een fruitsoort op of gebruik een groot lettertype en plak het woord FRUIT op de deksel. Dit kan natuurlijk ook voor de broodtrommel.

Alle schoolspullen in jouw stijl

Wanneer je kind naar een hogere klas gaat, zal hij of zij ook een eigen etui gevuld met pennen en dergelijke moeten aanschaffen. De stof van een etui leent zich prima voor een strijkapplicatie met bijvoorbeeld de naam. Plak op de agenda, schriften, mappen en liniaal een kleine vinylsticker met naam en alles is klaar om mee te gaan naar school.

1 reactie

Then buy a backpack without a print in your child’s favorite color? Regard Telkom University

Teknik Informatika

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)