Ballon stickers voor je verjaardag

Ballon stickers voor je verjaardag

Ga naar www.naamstickers-enzo.nl voor onze gehele collectie strijkapplicaties en stickers. 

Hoera! Er is een jarig! Bij een verjaardagsfeest horen naast cadeautjes natuurlijk ook slingers en ballonnen. Hoe leuk is het om dit jaar een gepersonaliseerde balloon te gebruiken als decoratie? Met bijvoorbeeld de naam van de jarige of een leuk symbool. 

De stickers voor op de ballonnen vind je onder het kopje ‘Momenten’ vervolgens klik je op verjaardag. De ballon stickers kun je op alle ballonnen gebruiken. Voordat je de stickers gaat aanbrengen blaas je eerst de ballon op. Nadat de ballon is opgeblazen kun je sticker makkelijk aanbrengen op de gewenste plek.

Bij het versieren van een ballon kun je verschillende teksten gebruiken. Bijvoorbeeld de naam van de jarige en de datum van de verjaardag. Of misschien is de jarige wel helemaal gek van eenhoorns? Dan is een eenhoorn sticker perfect voor op de ballonnen. Je kan het zo gek niet bedenken. De verschillende mogelijkheden vind je in de webshop. 

Andere gelegenheid

Natuurlijk kunnen gepersonaliseerde ballonnen ook op andere gelegenheden gebruikt worden denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of bij het aankondigen van een zwangerschap. De balloon stickers zijn voor werkelijk elke gelegenheid te gebruiken. Ballonnen voor een bruiloft kun je personaliseren met de namen van het bruidspaar of de datum van de speciale dag. Voor een zwangerschap aankondiging kun je bijvoorbeeld ‘Big Sis/ Bro’ gebruiken. Deze gepersonaliseerde ballonnen maken ook nog eens een mooi decor voor foto’s. Een echte win-win. Leuke ballonnen op de dag zelf en leuk decor voor in foto’s.  

Na bestelling zijn de stickers binnen 3-5 werkdagen in huis. 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)