Ballonstickers

Ballonstickers

 Ga naar www.naamstickers-enzo.nl voor onze gehele collectie stickers.

ballonsticker met naam

Hoera! Er is er één jarig! Dat wordt natuurlijk gevierd met slingers en ballonnen.Hoe leuk is het om de ballonnen te personaliseren voor de jarige met onze ballonstickers!

In de webshop vind je onder het kopje “verjaardag” de ballonstickers. Er is keuze uit verschillende teksten, alleen de leeftijd van de jarige of een combinatie van de twee. Je kunt zelfs je eigen tekst ontwerpen als ballonsticker! Wanneer je hebt gekozen voor de juiste pagina kun je vervolgens kiezen uit het aantal stickers dat je wilt hebben. Ze zijn te bestellen per 1, 5, 10 of 15 stickers.

Kies vervolgens je tekst en één van de vijf verschillende kleuren waarin de ballonstickers beschikbaar zijn. De tekst voor alleen de naam is een elegante lettertype. Kies je voor een naam en leeftijd dan is er ook nog keuze uit één van de 66 lettertypes! Het formaat van de stickers zijn 12cm breed. Je plakt de stickers op de ballon zodra deze is opgeblazen.

Kies je ballonnen

De stickers zijn op alle soorten ballonnen te gebruiken. Blaas de ballon eerst op, daarna plak je gemakkelijk de sticker op de juiste plek. Je kunt ook kiezen om een grote ballon met helium te vullen zodat de ballon in de ruimte blijft zweven, of je maakt er een mooie tros of pilaar van met meerdere ballonnen. Zorg er dan voor dat de ballon met de sticker(s) iets groter zijn dan de andere ballonnen, zo valt deze mooi op. Maak een mooie muur van ballonnen en zorg dat de ballon met de tekst goed zichtbaar is. De jarige heeft een prachtige achtergrond voor vrolijke verjaardag foto's of gebruik het als versiering boven een sweet table!

sticker voor op ballon

Nog meer inspiratie.

Ballonnen en de ballonstickers zijn natuurlijk niet alleen leuk voor een verjaardagsfeestje! In de webshop maak je gemakkelijk je eigen tekst voor op een ballon. Wil jij een aankondiging doen, bijvoorbeeld van een zwangerschap?
Vul dan een extra grote ballon (50cm) met helium, bestel een ballonsticker met de tekst “Big sis/bro” of bijvoorbeeld “Baby on the way!” en plak deze op de ballon. Laat je kindje of jezelf met partner fotograferen op een mooie plek en je originele aankondiging is klaar om te versturen naar je familie en vrienden. En vergeet niet de toffe Instagram en Facebook post ;-).
Nog een leuk idee om de ballonstickers te gebruiken is voor het geven van een cadeautje. Bij de feestwinkel kan je een grote ballon laten vullen met confetti en een klein pakje of geld. Thuis plak je er de ballonsticker op met tekst naar keuze en je hebt een super gaaf cadeau! De ontvanger moet dan wel even geduld hebben met het openmaken van zijn of haar cadeau. Wees creatief, de ballonstickers zijn voor iedere gelegenheid te gebruiken!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)