Hoe pimp je een speelgoed keukentje ?

Hoe pimp je een speelgoed keukentje ?

In vele huishoudens met kinderen is wel een speelgoed keukentje te vinden. De meest voorkomende speelgoedkeuken is die van de Ikea. Mooi, functioneel en tijdloos. Dit keukentje is ook zeer geschikt om op te pimpen met de speelgoedkeuken stickers uit de webshop!

Aan de slag!

In de webshop vind je meerdere stickers die te gebruiken zijn op een (Ikea) speelgoedkeukentje. We hebben o.a. ovenknopjes stickers, daar beginnen we mee. Deze stickers zijn verkrijgbaar in een setje van vier ovenknopjes en je kunt kiezen uit maar liefst acht kleuren! Onder de kookplaat van het Ikea keukentje en boven het oventje, zie je een plankje waar deze stickers precies tussen passen.

Hoe je de stickers op plakt lees je hier:

De stickers zitten tussen een wit papier en de doorzichtige transferfolie in. Om de sticker goed over te brengen wrijf je eerst met een pasje over de het witte papier zodat de sticker goed hecht aan de transferfolie. Nu haal je voorzichtig het witte papier van de sticker af. Plak nu de sticker met de transferfolie op de gewenste plek en wrijf nogmaals goed met het pasje zodat de sticker zich hecht aan de ondergrond. Haal nu voorzichtig de doorzichtige transferfolie er af en je sticker zit op zijn plek!

Haal de fantasie in het spel naar boven.

Boven in het keukentje zit een klein deurtje dat dient als magnetron. Door de magnetronknopjes stickers te gebruiken wordt de magneton realistischer en kunnen de kids in hun fantasie de tijd instellen en op start drukken. Ook deze stickers zijn in de acht verschillende kleuren te verkrijgen in de webshop.

Als kers op de taart plakken we op het dichte deurtje van het keukenkastje nog een grote sticker. In de webshop staan twee kant en klare varianten “Cooking with love” en “Little Chef”. Maar door middel van de ontwerpmodule kan je ook je eigen tekst voor op het keukentje laten maken in een lettertype naar keuze!

Met de plusjes die op dezelfde pagina in de shop te vinden zijn, kan je het keukentje nog meer op pimpen. Deze stickers zijn leuk om te gebruiken op de zijkanten, of op de achterkant van het keukentje wanneer deze niet tegen een muur aan staat. Natuurlijk kan je dit zelf helemaal invullen en zo maak jij zelf van een standaard keukentje in een hand om draai je eigen creatie en daag je jouw kinderen uit in hun fantasie!

Veel DIY plezier! Klik hier voor de speelgoed keuken stickers. 
magnetron knopjes sticker       sticker speelgoedkeuken

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)