Corona proof trakteren met traktatie stickers

Corona proof trakteren met traktatie stickers

Het valt niet mee om een leuke, corona proof verjaardag te vieren. Laat staan om corona proof te trakteren. Tegenwoordig hebben veel scholen en kinderdagverblijven een beleid waarin staat dat je gezond moet trakteren en nu ook nog eens corona proof! In dit blog lees je een paar corona proof traktatie tips!

Traktatie stickers

Omdat we vaak alleen nog maar voor verpakte etenswaren mogen trakteren op school en kinderdagverblijf, is het lastig om dat ook nog eens leuk en gezond te maken. Maar wat je ook gaat trakteren.. met een gepersonaliseerde traktatie sticker kan je de complimenten wel verwachten! In de webshop staan verschillende ontwerpen klaar om gepersonaliseerd te worden.

Allerlei thema ́s zoals unicorn, regenboog en dino ́s zijn te bestellen met de naam en leeftijd van jouw kind. Mocht je nou kiezen om toch wat lekkers voor thuis mee te geven dan weten ook de ouders van de kinderen waar die leuke en lekkere traktatie vandaan komt! Uiteraard is er voor de traktatie sticker ook de mogelijkheid om je eigen ontwerp te laten maken. Je kan een eigen afbeelding uploaden en er nog een tekst bij plaatsen. Zo kan je een eigen tekst bedenken voor een verjaardag, afscheid of geboorte van een broertje of zusje. Er staan ook geboorte traktatie stickers online.

traktatiestickers

Speelgoed in plaats van snoepgoed

In plaats van wat lekkers kan je ook een leuk speeltje, boekje of spelletje uitdelen. Bij de grote en goedkope winkelketen zijn diverse kleine presentjes te koop. Denk aan kleine boekjes om te trakteren op een kinderdagverblijf of en stoere sleutelhanger voor de schoolgaande kinderen. Koop een kleinigheidje in het thema waar je kind van houdt. Bijvoorbeeld flamingo ́s of voetbal. Ontwerp in de webshop jouw eigen stickers en de traktatie past ook nog eens bij degene die mag uitdelen. Doe het speelgoed in een doorzichtige cadeauverpakking en strooi er wat confetti bij. Of bijvoorbeeld gekleurde veertjes als je een flamingo thema hebt en bij het voetbal thema nep gras of groene confetti. Een ballon of toeter erbij vinden kinderen altijd een feestje op zich! Stop nog een lekkere voorverpakte koek of doosje rozijntjes in het zakje, plak je traktatie sticker er op en gooi er nog een mooie lint omheen en je het trakteren wordt één groot feest!

traktatie unicorn

Geboorte traktatie stickers

Wanneer er een baby in het gezin bij komt dan wordt er ook vaak getrakteerd. In de webshop staat een sticker voor de geboorte van een meisje en een sticker voor de geboorte van een jongen. Deze zijn leuk om te combineren met een sticker die je zelf ontwerpt met bijvoorbeeld de naam van de baby of een tekst zoals “Hoera! Ik ben grote broer/zus!”. Ook voor een geboorte zijn er online verschillende voorverpakte lekkernijen te vinden. Zoals een koekje met de kleur blauw of roze. Doe deze in een doorzichtig cadeau zakje en strooi er blauwe of roze muisjes bij. Er is ook confetti in roze of blauw te koop. En ken je die plastic speentjes uit de jaren negentig nog? Die zijn nog steeds te koop en een leuke toevoeging aan je traktatie zakje. Hang het speentje aan een touwtje en plak die met de traktatie sticker op je cadeau zakje. De traktatie stickers zijn ook te gebruiken om een ingepakt cadeautje op te leuken wanneer er een baby is geboren.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)