strijkapplicatie dierendag

Creatief aan de slag voor dierendag

Dierendag staat alweer om de hoek. De dag dat alle dieren extra liefde verdienen. Elk jaar op 4 oktober vieren we Werelddierendag. Van hond tot paard ze worden allemaal in het zonnetje gezet. Deze blog staat vol tips over hoe je jouw dierendag extra persoonlijk kan maken! Onze websites staat bomvol met makkelijk te personaliseren strijkapplicaties en sticker die deze dag voor jou en je (huis)dieren extra speciaal maken!
strijkapplicatie hond
 

Pimp je voertonnen

Voertonnen zijn iets waar je dagelijks mee in aanraking komt als dierenhouder. En toch zijn ze vaak niet gedecoreerd en staan ze ergens verstopt voor de buitenwereld. Met de stickers van onze website kun je jouw voerton omtoveren tot iets unieks. Wanneer je meerdere huisdieren hebt kan er verwarring ontstaan van wie nu welk voerbakje was. Nu kun je op elk voerbakje een sticker plakken met de naam van desbetreffend dier. Je kunt de tonnen voorzien van elke tekst die maar wilt naast de naam van je huisdier kun je ook zijn allergieën, supplementen of de lievelings-snoepjes vermelden op de ton. Verder kun je de voertonnen ook aanpassen aan de style van de kamer en passen ze bij het interieur. Nu hoeven ze niet langer in kasten te staan.

 

Erop uit

Dierendag, de dag dat je extra tijd besteed met jouw geliefde huisdier. Heerlijk is het om een lange wandeling te maken. Je kunt dan niet vergeten extra veel lekkers mee te nemen voor jouw hond. Waar kan dat nu beter in dan in een gepersonaliseerde tas met de tekst “Napa’s bag of very important things”. Deze strijkapplicatie kun je helemaal persoonlijk aanpassen met de naam van jouw hond. Zo heb je altijd de juiste tas bij je wanneer je op pad gaat met je viervoeter. Nu we weer dichter bij de wintermaanden komen word het belangrijk om je goed in te pakken tijdens deze lange wandelingen. Er is niets beters dan een unieke muts met de tekst “Dog Mom”.  Deze strijkapplicatie maakt de wandel outfit compleet.

 

strijktekst eigen ontwerp

Dog lover shirt

De liefde voor jouw hond wil je aan de heel wereld laten zien. En hoe je dit beter dan via een shirt? Met een gepersonaliseerd strijkapplicatie op jouw shirt kun je op dierendag en het hele jaar door laten zien hoeveel jij om je hond geeft. De strijkapplicatie is zonder enig probleem aan te brengen en gaat lange tijd mee. 
Wat is genoemd is in deze blog is zeker niet het enige wat je kunt doen. Zo kun je ook een bandana personaliseren met een strijkapplicatie met jouw de naam van jouw hond/kat. Strijkapplicaties en de stickers kun je personaliseren met eigen naam.
     

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)