De leukste diy tips voor sinterklaas

De leukste diy tips voor sinterklaas


Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar weer naar Nederland.
Het zal anders worden dan normaal gesproken, maar dat mag de pret niet drukken. Hieronder heb ik een aantal leuke diy tips voor je samen gesteld.

Voor welke diy tip ga jij ?

 

Diy tip 1 - Strijkapplicaties

Ga creatief aan de slag met onze strijkapplicaties. Met een strijkapplicatie tover je een basic shirtje om naar een uniek exemplaar. Wij hebben verschillende strijkapplicaties met en zonder naam. Bij je bestelling ontvang
je een handige stappenplan waarin ik je stap voor stap uitleg hoe jij zelf een shirt kan bedrukken.  Leuk, maar waar kan ik een basic shirtje vinden ? Winkelketens zoals zeeman, hema en de action hebben een ruim aanbod aan basic shirtjes. Mijn favoriet voor blanco items is de zeeman. Ga je nu liever niet naar de winkel dan kan je ook bij ons terecht voor een blanco shirtje.
Klik hier voor de strijkapplicatie met naam voor meisjes en klik hier voor de strijkapplicatie met naam voor jongens.

strijkapplicatie met naam

Diy tip 2 - Ontwerp zelf je pepernootzakje


Waarschijnlijk zal er op veel plaatsen dit jaar geen intocht zijn. Maar wil je toch iets leuks doen met de kinderen ? Bij ons is het bakken van kruidnoten altijd een groot succes. Een beker warm chocomelk met slagroom erbij en een sinterklaasfilm en de kinderen vinden het geweldig. Maak het extra speciaal door de kruidnoten te bewaren in een gepersonaliseerd pepernoot/kruidnoot zakje. Het zakje kan je eventueel samen online bij ons ontwerpen, helemaal naar eigen wens. Klik hier als je zelf wil ontwerpen of ga voor onze sint en piet pepernootzakje variant of de pietenmuts met naam pepernootzakje.

pepernootzakje met naam

Diy tip 3 - Vinyl stickers

Wie zoet is krijgt lekkers! Tover de snoeppot om tot kruid/pepernoot pot. Bij de zeeman en action kan je voor weinig een blanco potje vinden, versier deze vervolgens met onze stickers. De stickers zijn geschikt voor alles met een vlakke/gladde ondergrond. Bij ons kan je een vinyl sticker helemaal naar eigen wens samen stellen.

Diy tip 4 - Statische raamstickers

Ga creatief aan de slag met de kids zonder geknoei. Onze statische raamstickers blijven namelijk kleven aan het raam en kunnen hierdoor eenvoudig worden verplaatst. Bewaar het vel waar de stickers op zitten goed, zodat je ze kan hergebruiken. Wij hebben de statisch raamstickers in het zwart en wit. De kinderen hebben lol en het ziet er nog eens heel leuk uit. Klik hier voor het super leuk straatje statische raamstickers.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)