De leukste gepersonaliseerde cadeaus op een rijtje

De leukste gepersonaliseerde cadeaus op een rijtje

Ben jij het ook een beetje zat om altijd maar met die saaie cadeaus aan te komen zetten? Het is veel leuker om een origineel en gepersonaliseerd cadeau te geven aan je vader, moeder, juf/meester of misschien kersverse papa’s en mama’s. In dit blog bericht zetten wij de leukste gepersonaliseerde cadeaus op een rijtje!

De leukste cadeaus voor de juf of meester

Met het einde van het jaar inzicht, is het ook tijd om te gaan bedenken hoe je de juf of meester van je kindje kan bedanken voor dit schooljaar. Ga je voor een doos chocola, een boek of een pak tijdschriften? Het kan een stuk persoonlijker en hoe leuk is het als je ook nog eens kunt zeggen dat het zelf gemaakt is!

In ons assortiment vind je diverse stickers waarmee je de leukste cadeaus kunt maken ‘Bedankt dat jullie mij lieten groeien’ en daarbij de naam van jouw zoon of dochter.  Laat de juf of meester altijd zijn planten dood gaan? Dan is misschien leuker om een handzeep te personaliseren met de tekst ‘Lieve juf/meester, bij jou was ik altijd in goede handen’.

Heb je een ander goed idee of ben je nog op zoek naar inspiratie. Kijk dan eens naar ons assortiment stickers.

Een uniek kraamcadeau

Wanneer je op zoek bent naar een kraamcadeau, is het wel zo leuk als het een uniek cadeautje is. Iets met de naam van het kindje of misschien wel de geboortedatum. Zo’n geboorte is nou eenmaal een bijzondere gebeurtenis en daar hoort een bijzonder cadeau bij. Hoe leuk is het dan ook om het cadeau zelf te personaliseren. Denk aan een rompertje, koffertje of spaarpot met de naam van het pasgeboren kindje.

Ook muurstickers en raamstickers zijn een super leuk idee om cadeau te geven, zo geef je iets blijvends mee aan de kersverse papa en mama. Heb je een ander idee? Ook dat kan, onze stickers zijn volledig naar wens samen te stellen. Op die manier kan je er altijd voor zorgen dat je een uniek kraamcadeau hebt.

Een leuk cadeau voor papa, mama, opa of oma

Papa, mama, opa en oma, zijn allemaal mensen die hele bijzondere cadeaus verdienen. Mooie creaties van de kinderen of klein kinderen zijn de beste gepersonaliseerde cadeautjes. Maak van de knutsels van je kindje prachtige kunstwerken door ze af te maken met een mooie sticker. Een tof shirt voor papa voor Vaderdag of een mooie canvas tas voor mama voor Moederdag en ook opa en oma maak je er blij mee!

1 reactie

These corporate custom gifts are game-changers! From personalized tech gadgets to custom-branded swag, these hacks are a surefire way to leave a lasting impression on clients and colleagues. Great insights!

Titan Corporate Gifting

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)