Decoratiestickers in huis

Decoratiestickers in huis

Zoek je al langere tijd naar een manier om de decoratie in jouw huis naar een hoger niveau te brengen? Met leuke teksten of symbolen die niet in winkels te vinden zijn? Met de stickers uit onze webshop tover je kale items in jouw huis om tot unieke pracht exemplaren. Denk bijvoorbeeld aan het decoreren van muren, glazen service, plantenpotten en meer. De keuze is eindeloos!

Decoreer jouw (kinder)kamer!

De stickers die gebruikt kunnen worden voor het decoreren vind je onder het kopje muur-meubelstickers. Hier vind je een groot aanbod aan stickers. Onder het kopje ‘Kinderkamer” vind je leuke voorbeelden die de kinderkamer helemaal opfleuren. Een ‘groeimeter’ of ‘#PLAY’ stickers zullen de hippe kinderkamer helemaal af maken!

Naast deze exemplaren voor in kinderkamers zijn er ook stickers voor bijvoorbeeld in de woonkamer. Deze stickers kun je op decoratie items plakken. Bijvoorbeeld op verschillende glazen potten, op de muur of zelfs op spiegels. Naast de genoemde voorbeeldstickers zijn er nog veel meer te vinden in de webshop. Stickers voor op kilo of voor op de speelgoed kunnen, allemaal te vinden in de webshop.  

Het allermooiste aan gepersonaliseerde items is dat er maar één van bestaand! Niemand heeft hetzelfde. Unieker kan het niet!

De stickers worden binnen 3-5 werkdagen bezorgd. Er wordt een instructie bijgeleverd waarin staat uitgelegd hoe de stickers het best aangebracht kunnen worden, zodat er nog vele jaren plezier van komt.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)