Leuke Paas activiteiten voor moeder en kind

Leuke Paas activiteiten voor moeder en kind

Yes! De lente is in zicht en dus ook de gezellige Paasdagen. Hier in huis wordt het al een gezellige boel door al die leuke (DIY) decoratie uit de webshop. In dit blog lees je welke producten wij in de Paascollectie hebben en wat je er mee kunt doen!

raamstickers pasen

Strijkapplicaties

Natuurlijk kunnen de vertrouwde strijkapplicaties niet ontbreken dit jaar met Pasen! De nieuwste applicatie is te personaliseren met je naam en is extra origineel door de dubbele strijkapplicaties die je er voor gebruikt. Er staan ook nog twee andere standaard ontwerpen online maar je kunt natuurlijk ook altijd de ontwerpmodule gebruiken wanneer je zelf een leuk idee hebt voor een tekst of afbeelding in het Pasen thema. Het is wel heel leuk om ook met Pasen een passende outfit te dragen door middel van de strijkapplicaties op een mooi shirt of ander kledingstuk. Wat dacht je van de konijnenoortjes op je pet? Of de konijnenvoetjes op je sokken! Wees lekker creatief!

raamstickers pasen

Deco stickers

Wil je lekker aan de slag met een leuke DIY voor in huis? Dan zijn de “Deco Stickers” zeker aan te raden. Met de sticker “Bunnies” fleur je in een handomdraai een saaie vaas op, of gebruik de sticker om placemats in Paassferen te brengen en saaie eierdopjes op te pimpen. De sticker is in verschillende kleuren en maten te bestellen dus voor elk eierdopje, vaasje of placemat is er een schikte maat. Heb je nog een leuke pot over waar je je chocolade paaseitjes in wilt bewaren? Dan is de deco sticker “Afblijven, mijn paaseitjes” super leuk om te gebruiken. Bij deze sticker zitten ook Paashaas oren. Wil je helemaal zeker weten dat je de paaseitjes voor jezelf kunt houden, bestel dan een deco sticker met je eigen naam voor op de pot! ;-)

paasstickers konijntjes

Decoratie stickers paaseieren versieren

We hebben ook kleine stickertjes met diverse figuurtjes die geschikt zijn om plastic eieren te versieren die je in een Paastak kan hangen. De figuurtjes verschillen van formaat en vorm. Zo zitten er maar liefst 20 stickers in dit pakketje. Van konijntjes tot vlinders en bloemen. Ook deze deco stickers kun je kiezen in zes verschillende kleuren. Zo wordt het helemaal een gezellige boel!

De deco stickers “Paaseieren versieren” zijn ook goed te gebruiken voor gekookte eitjes tijdens de Paasbrunch. Een leuke activiteit voor de kinderen tijdens het opdekken van de vrolijke tafel. Nog een leuke tip: plak op de rand van ieder bord een ander stickertje. Plak een zelfde soort sticker op een servet of wat lekkers in verpakking, bestek of een kleinigheidje. Laat de kinderen de goede combinatie zoeken en je hebt een onwijs gezellige tafel tijdens het ontbijt, de brunch of lunch!

paaseieren versieren

Raamstickers

Tot slot hebben we nog onwijs leuke raamstickers in het Pasen thema. Je kan kiezen tussen statische (herbruikbare) stickers en vinyl stickers die eenmalig te gebruiken zijn. Deze zitten op het raam geplakt en zijn er dus niet – in tegen stelling tot de statische stickers – zo maar te verplaatsen. Je kunt kiezen voor vinyl stickers wanneer bijvoorbeeld de grijpgrage handjes van je kleintje op de loer liggen. De statische stickers zijn ook heel geschikt voor een wat groter kindje (vanaf ongeveer 3 jaar) om zelf op het raam te mogen plakken! Onwijs leuke activiteit waarmee de fantasie wordt gestimuleerd door de vrolijke en herkenbare figuurtjes waarmee oneindig geplakt kan worden.

raamstickers pasen

​Ga jij aan de slag met onze Paas items? Laat ons jullie creatie zien door ons te taggen @strijklogos_enzo.nl in je bericht of stories op Instagram!

Veel DIY plezier en alvast hele fijne Paasdagen gewenst!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)