DIY inspiratie voor Moederdag

DIY inspiratie voor Moederdag

Zondag 9 mei is het weer Moederdag en willen alle kinderen hun liefste moeder verwennen met een mooi cadeau. Voor een moeder is er niets leuker dan een persoonlijk cadeau te krijgen en deze dag helemaal in het zonnetje gezet te worden. In dit blog lees je leuke “Do It Yourself” inspiratie om deze dag heel speciaal te maken!

Fotostickers

Het meest persoonlijke wat je kan geven en waar een moeder altijd blij van wordt is een cadeau met een foto van haar grote liefde(s). Haar kind(eren). In de webshop is het mogelijk om je eigen foto te uploaden en op stickers te laten printen. De stickers zijn beschikbaar in twee maten (8x5cm en 5x5cm) en te plakken op iedere gladde ondergrond. Hoe leuk is het om met de kinderen een winkel in te gaan opzoek naar kleine cadeautjes waar de stickers opgeplakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan lekkere douchegel, geurstokjes of een flesje wijn. Laat de kids zelf van alles uitzoeken en de stickers opplakken. Stop daarna alle spulletjes in een leuk mandje en je hebt een mooi pakketje voor moeders!

fotosticker moederdag

Contour vinyl sticker en strijkapplicatie

Wil je liever wat subtielere foto cadeautjes maken dan is een contour vinyl sticker een goed alternatief! Door alleen de contouren van jouw foto te gebruiken komt de contour sticker aardig in de buurt van kunst. Kies een mooie gezinsfoto of een portret van de kinderen door ons om te laten toveren in een toffe sketch applicatie. De stickers zijn te verkrijgen in verschillende maten van 8cm tot 24cm. Door dat de achtergrond van de sticker transparant is, is de sticker makkelijk op te plakken op gladde ondergronden. Plak de sticker op bijvoorbeeld een fotolijst of vaas en moeders heeft een mooie woonaccessoire.

contour foto sticker

Een contour afbeelding is ook te verkrijgen in een strijkapplicatie. Ook de applicaties zijn te bestellen van 8cm tot 24cm en zelfs in meer dan 10 verschillende kleuren! Zo kan je ook een mooie contour afbeelding op een t-shirt of ander kledingstuk of item van katoen of een mix van katoen/polyester strijken.

Items pimpen met stickers

Er staat een tal van decoratie stickers in de webshop die super makkelijk te gebruiken zijn om saaie items op te pimpen. Kies een sticker dat helemaal bij jouw moeder past. Houdt ze bijvoorbeeld van panter print, kies dan een hart met deze print en plak die op een notitieboekje of een houten doosje waar ze haar sieraden in kan bewaren. Dit kan natuurlijk ook met een mooie tekst die je zelf bedenkt en ontwerpt in de ontwerpmodule. Wil je moeder helemaal laten stralen op Moederdag, hier een leuke tip: Bestel verschillende woorden die staan voor het karakter van jouw moeder/partner. Bijvoorbeeld: vrolijk, energiek en zorgzaam. In de webshop staat ook een velletje met 12 kleine hartjes van 1,5cm breed. Plak deze om de lieve woorden heen en moeder zal stralen van liefde!

 #momlife strijkapplicatie

Strijkapplicaties

Natuurlijk kan de oude vertrouwde strijkapplicatie niet ontbreken. De tekst “Momlife” is ontzettend populair en natuurlijk helemaal van toepassing als Moederdag cadeau! En natuurlijk kan je ook voor een eigen tekst of afbeelding. Wil je eens wat anders geven met een strijkapplicatie? Denk eens aan een canvas tas! Je kan de tas versieren met textielstiften en bestel een applicatie met de tekst “Ik ben de fanTAStische mama van......” en je hebt een compleet, origineel en persoonlijk cadeau. Een moeder heeft altijd een tas met van alles er in bij zich. Als het geen persoonlijke spullen zijn, dan wel benodigdheden voor de kids!​

Wij zijn benieuwd of jullie voor mama aan de slag gaan met één van deze tips! Deel je jullie resultaat met ons? Tag @stijklogos_enzo op Instagram en wij delen jouw creatie!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)