DIY kerstbal stickers.

DIY kerstbal stickers.

De kerstdagen zijn voor de meeste mensen de gezelligste en mooiste dagen van het jaar. We maken ons huis gezellig en zetten de kerstboom op. Wat is er nu leuker dan zelf gemaakte kerstballen! Super makkelijk te maken met onze kerstbal stickers!

Kerstbal stickers.

In de webshop hebben we en pagina “Kerst” onder het kopje “Momenten” gezet. Zo zijn al onze Kerst producten makkelijk terug te vinden. Onder andere onze strijkapplicaties maar ook de kerstbal stickers. Op een velletjes staan meerdere kerstfiguurtjes geprint. Zo heb je dus direct een divers aanbod voor op je kerstballen! De figuurtjes zijn tussen de 0,5 en de 3 centimeter groot en te bestellen in de kleuren zwart, wit, goud en glitter goud. Zo hebben we voor iedere kleur kerstbal een passende kleur sticker zodat de figuurtjes ook echt opvallen wanneer jouw eigen gemaakte kerstballen in de kerstboom hangen.

Naast het velletje met de kerstfiguurtjes heb je nog de mogelijkheid om te kiezen voor een extra velletje stickers met ons panterprintje! Panterprint is nu eenmaal niet weg te denken uit het interieur, ook deze kerst niet!

Naam op de kerstbal.

Om jouw kerstboom nog persoonlijker te maken hebben we voor de kerstballen ook naamstickers in de webshop. Hoe leuk is het dat iedereen uit het gezin zijn of haar eigen naam op een kerstbal heeft staan. Je kiest in de shop je eigen lettertype en deze naamstickers zijn verkrijgbaar in 4 kleuren.

Kerstballen versieren is ook een enorm leuke activiteit om met kinderen te ondernemen. Laat de kids zelf een mooie (gladde) kerstbal uitzoeken in de winkel. Een extra grote is misschien wel nog leuk als je er een mooie plek voor hebt in de boom. Bestel voor iedereen zijn of haar eigen naam in het gewenste lettertype en nog een velletje met de kerstbal stickers figuurtjes in de kleur naar keuze.

Zo ga je lekker samen aan de slag op een vrije middag! Combineer de stickers met verschillende figuurtjes en kleuren en je hebt echte eyecatchers in de kerstboom!

Kerstdecoratie voor in huis.

De stickers met naam zijn natuurlijk ook te maken met een geheel eigen tekst. In de woonwinkels zijn genoeg eenvoudige waxinelichthouders te vinden die wel een op pimp beurtje voor kerst kunnen gebruiken! Maak je eigen tekst en kies ook hier weer het lettertype dat bij jou past. Kies voor bijvoorbeeld op een waxinelichthoudertje een tekst als “Shine Bright”. Via de ontwerpmodule heb je de mogelijkheid om eigen teksten te bestellen. Of ga voor een leuke schaal voor de kerstkransjes en bedenk daar een toepasselijke tekst voor! Uiteraard zijn al deze (glazen) items ook leuk om met de kerstbalstickers te versieren.

Ga jij aan de slag met onze Kerstbal stickers? We vinden het leuk als je een foto deelt op social media en ons tagt!
Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen toe!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)