Kindermeubels pimpen met stickers

Kindermeubels pimpen met stickers

Ik vind het heerlijk om aan de slag te gaan met DIY stickers. Je kan er van alles veel leuker mee maken!

Cato heeft een simpel, wit bureautje van de Ikea in haar speelhoek. Ik vond ´m saai en niet uitdagend dus ik ben aan de slag gegaan met de cijfer stickertjes van Strijklogo´s enzo! Lees je mee?

 1, 2, 3.. Leren tijdens het spelen!

Ik kan me voorstellen dat een wit bureautje een peuter niet echt uitdaagt om te gaan zitten en lekker te kleuren of spelen. Omdat Cato veel bezig is met tellen bedacht ik om de cijfers van 1 tot 10 op haar bureautje te plakken.

Om te beginnen plak ik een stukje washitape zodat ik de cijfers een netjes en recht kan plakken.

De cijfers zitten op folie met een transferpapier aan de achterkant. De stickers kan je op deze manier makkelijk plaatsen op muren of objecten, verder in dit blog lees je hoe!

Deze cijfers wil ik van het folie af en met een pincet opplakken.

Ik plak de cijfers over de rand, zodat ik eerst een beetje kan kijken of ik de afstanden tussen de stickers enigszins gelijk heb ;-)

Daarna plak ik ze één voor één op hun plaats.

De kleine stickertjes heb ik onder de grote in een speels boogje geplakt.

Ik vind dit onwijs leuk staan en Cato telt regelmatig even het rijtje af tijdens het kleuren of knutselen!

Aan de zijkant van het tafeltje plak ik nog een regenboog sticker die ik over heb van mijn andere projectje.. het houten stoeltje.

 Een kleine opknapbeurt        .

Zelf heb ik altijd wel een item in huis dat een opknapbeurt kan gebruiken. Soms geef ik het een likje verf maar ook bij dit handgemaakte houten stoeltje heb ik de stickers gebruikt. De kleinere stickertjes vind ik ideaal om op de rugleuning van het stoeltje te plakken. Het leek mij leuk om het door te trekken op het zit gedeelte, totdat ik mij bedacht dat dat niet lang zou overleven met mijn wiebelkont. Ik heb dat deel van het stoeltje maar overgeslagen en ben aan de onderkant verder gegaan. Aan de achterkant heb ik nog een grote regenboog geplakt en ik vind het stoeltje erg leuk opgeknapt!

meubelsticker regenboog

Deze stickers plak ik wel vanaf het folie. Eerst strijk ik met een pasje over het transferpapier aan de achterkant zodat de regenboogsticker goed aan de folie blijft plakken. Met de folie plak ik ze één voor één op. Nog even wrijven en dan voorzichtig het folie van de sticker afhalen. De sticker zit perfect!

Er zit een uitgebreide en handige uitleg bij je bestelling.

Ook de poppenstoel ontkwam niet aan een kleine metamorfose! Deze hoort nu eenmaal bij Cato haar inboedel. Het maakt haar hoekje mooi een geheel.

De stickers zijn te gebruiken op alle gladde ondergronden. Ook erg leuk om een saaie, witte muur op te knappen! In de webshop vind je een grote keuze aan stickers! 

Veel plezier met jouw DIY projectje.

Liefs,

Marit

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)