Hoe bedruk je zelf een t-shirt ?

Hoe bedruk je zelf een t-shirt ?

Strijkapplicaties zijn helemaal van nu! Je kunt ze gebruiken voor een leuke aankondiging, het maken van een statement of gewoon om dat ene saaie shirtje, tasje, jasje wat op te pimpen. In deze blog beschrijf ik hoe makkelijk en snel je aan de slag kunt met de strijkapplicaties van Strijklogo ́s Enzo!

Kies je strijkapplicatie

Er staan een hele hoop kant en klare strijkapplicaties in de webshop maar er is ook een mogelijkheid om je eigen ontwerpen te uploaden of maken! Hier zal ik in een volgend blog wat meer op in gaan en uitleg geven. Ik koos voor dit projectje – een zwarte trui op leuken - een bestaande applicatie met een tekst die goed bij mij past.. `I decide my vibes`. Als je een applicatie besteld dan kan je ook zelf de maat kiezen. Zo past je applicatie goed op het item waar jij het voor wilt gebruiken. Deze tekst wil ik rechts op de trui strijken dus ik kies voor een kleinere applicatie van 8 centimeter in het wit. Ik bestelde er twee want ik heb een leuk ideetje om te “twinnen” met mijn meid!

Kies je blanco product in de webshop

In de webshop van Strijklogo ́s Enzo vind je meerdere toffe, blanco items die je kunt gebruiken voor je DIY met de strijkapplicaties. Ik wil dus graag een toffe twinning item met mijn dochter dus ik kies voor ons beide een heerlijke zwarte trui uit de webshop. Maar er is meer aanbod zoals t-shirts, linnen tassen en rompertjes.

Aan de slag!

Je krijgt bij je bestelling van een strijkapplicatie altijd een uitgebreid stappenplan om je applicatie goed en netjes op je item te krijgen. Hier onder laat ik in het kort zien hoe je een strijkapplicatie aanbrengt.

     strijkapplicatie aanbrengen   strijkapplicatie strijken    folie strijkapplicatie verwijderen    strijkapplicatie op trui

1. Bepaal de plek voor de strijkapplicatie en zorg dat het stof schoon en kreukel vrij is.

2. Haal het bakpapiertje er vanaf en plak de applicatie op zijn plek. Het doorzichtige transferfolie laat je er nog op. Leg hier het bakpapiertje nog bovenop voor dat je begint met de strijkbout.

3.Druk de strijkbout zo’n 10 seconden op de applicatie zonder het heen en weer te halen. Heb je een grotere applicatie dan zorg je dat je elk deel van de tekst of plaatje, om de beurt bedrukt.

4.Check of je applicatie goed aan je item heeft gehecht. Laat het ergens los? Volg dan de stappen opnieuw.

Nog even een kleine wastip!

Was de kleding op 30 graden en binnenste buiten. Je kan beter geen wasverzachter gebruiken en de kleding niet in de droger doen. Laat de print toch los? Leg er een bakpapiertje of theedoek overheen en druk ‘m nog een keer aan met het strijkijzer.

Veel DIY plezier! Klik hier voor de strijkapplicatie "I decide my vibes"
twinning strijkapplicaties

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)