DIY tips voor een verjaardagsfeestje!

DIY tips voor een verjaardagsfeestje!

Hoera! Er is binnenkort een feestje bij jullie thuis. En natuurlijk wil je hier flink mee uitpakken. In onze webshop staan genoeg items die je kunt gebruiken voor jouw DIY projectjes voor een knalfeest!

Verjaardagshirt

Om te beginnen kan een gepersonaliseerd verjaardag shirt niet ontbreken. Hoe leuk is het dat als je jarig bent, iedereen dat kan zien! Met een groot cijfer of andere toffe print die je in de webshop kan bestellen of zelf kan ontwerpen in de ontwerpmodule. Wil je voor het verjaardagsfeestje uitnodigingen versturen? Maak een mooie foto van jouw kind met het shirt aan en maak een mooi decor met de volgende DIY verjaardagsfeest tips:

 verjaardag strijkapplicatie

Raamsticker

Slingers en ballonnen hangen natuurlijk op ieder feestje maar wat dacht je van een (gepersonaliseerde) raamsticker zodat iedereen weet waar de jarige job woont. De raamstickers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, makkelijk te plaatsen en omdat de raamstickers gemaakt zijn van statisch folie kan je ze zonder plaksel op ramen, spiegels en glas plakken. Hierdoor kan je de stickers ook weer hergebruiken wanneer je ze terug plakt op het papier.

Raamsticker verjaardag

Ballonstickers

Over ballonnen gesproken.. Ook hier hebben wij stickers voor! Je kunt kiezen voor stickers met alleen de naam van de jarige of alleen de leeftijd. Er is ook een ballonsticker beschikbaar met beide teksten en ook voor deze stickers kan je een eigen tekst kiezen. Versier de ballonnen naar jouw wens en hang ze op bij de sweet table en aan de slingers in het huis. De stickers zijn verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren dus voor elk thema is er een geschikte kleur. Zo wordt het feestje extra persoonlijk!

Cadeautip:

Iedereen heeft wel eens een verjaardag waar de jarige geld vraagt om voor iets moois te sparen. Wil je iets creatiever zijn dan een simpele enveloppe met kaart? Wat dacht je van een geld ballon?!

Zo doe je dat:

  • Bestel in de webshop een gepersonaliseerde ballonsticker met een leuke tekst voor de jarige.

Denk aan “Hoera! *naam* is jarig!” of een verjaardagwens.

  • Koop een doorzichtige ballon en confetti in gewenste kleur.
  • Je kan munt- en briefgeld gebruiken. De muntjes kunnen los in de ballon en het briefgeld rol je op zodat dit makkelijk in de ballon past.
  • Stop het geld samen met de confetti in de ballon. Gebruik voor de confetti een trechter om het netjes in de ballon te krijgen.
  • Blaas de ballon op en knoop het dicht.
  • Nu plak je de ballonstickers op de gewenste plek. (Hoe je een sticker het makkelijkst kan toepassen lees je hier )
  • Als de sticker op de ballon zit knoop je nog wat vrolijke linten om het tutje en heb je een super leuk en origineel geld cadeau!

DIY slingers met decoratie stickers.

Als je graag knutseltips het natuurlijk onwijs leuk om zelf een slinger te maken voor in de woonkamer of voor boven de hapjes tafel tussen de ballonnen. Een slinger maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik ging aan de slag met papier en decoratiestickers uit de webshop.

Van bruin craft papier knipte ik vlaggetjes waar ik de cijfers 4 en de regenboogstickers op heb geplakt. Ik koos voor zwarte stickers voor het stoere contrast maar in de webshop kan je kiezen uit wel 9 verschillende kleuren voor jouw DIY.

Nog even gaatjes maken met de perforator, een touwtje er door heen en klaar is je eigen slinger!

Je kan de slinger zo lang of kort maken als je zelf wil. Het is namelijk ook leuk om een korte slinger aan de uitdeelmand voor op school/het kinderdagverblijf te hangen.

Je  kunt natuurlijk ook stoffen slingers gebruiken. Misschien heb je nog een saaie slinger liggen of ga je zelf aan de slag met de naaimachine, de slinger is altijd leuk om op te pimpen of te personaliseren met strijkapplicaties!

 

diy slinger met stickers

Caketoppers

Uiteraard mogen taart, cakejes en gebakjes niet missen op een goed feestje! Vaak zetten we de hapjes op een grote tafel zodat de gasten hun eigen lekkers kunnen pakken. Tegenwoordig is het super hip om een mooie “sweet table” (een tafel met allerlei zoete lekkernijen en taart) te maken. Met de caketoppers zet je toch wel de puntjes op de i.

Wat dacht je van de naam van de jarige boven op de taart? Ook de caketoppers zijn te maken met je eigen tekst.

De caketoppers met cijfer zijn per 6 stuks verkrijgbaar in de webshop. Deze zijn ook ontzettend leuk om voor een traktatie te gebruiken. Hier onder lees je toffe traktatie tips.

 caketoppers

Traktatie stickers

Tegenwoordig is er op steeds meer scholen een gezond voedingsbeleid en betekent dit dat ook de verjaardag traktaties gezond moeten zijn. Met een zakje chips kom je tegenwoordig niet meer weg dus maak je je eigen traktatiezakjes met de stickers uit de webshop. Kies voor de dino’s of uicnorn met de naam van de jarige of een fotosticker voor op de traktatiezakjes die je vult met een gezonde snack of klein speelgoedje.

traktatiestickers

Vindt je het leuk om wel wat zelf te maken voor de traktatie? Op internet staan talloze recepten voor gezonde en verantwoorde cupcakes vol groenten of fruit. Bak deze in een vrolijk cupcake vormpje en maak het af met een cijfer caketopper!

Genoeg leuke DIY voor jouw verjaardagsfeest.

Veel plezier!

 

 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)