Drie manieren om je zwangerschap bekend te maken

Drie manieren om je zwangerschap bekend te maken

 Hoe leuk is het als je zwanger bent en dit na een aantal weken eindelijk wereldkundig mag maken! Het is extra leuk om dit op een creatieve manier te doen en dan natuurlijk met de producten uit de webshop!

zwangerschap strijkapplicatie

Aankondiging op een t-shirt

Je wil niet weten hoe verrast iedereen zou zijn als jij de ruimte binnen komt lopen met een toffe tekst op je shirt waarmee de boodschap direct duidelijk is! Veel voorkomend is dat de grote broer en/of zus een shirtje draagt met daar op de tekst “grote broer” of “grote zus”. Maar natuurlijk kan je voor jezelf ook een shirt bedrukken met een aankondiging er op! Of gewoon het hele gezin. Nog leuker, toch?! In de webshop vind je diverse strijkapplicaties of ontwerp je eigen tekst in de ontwerp module.

Een tekst onder een mok

Dit is een wat subtielere manier van de aankondiging en super spannend.. want wanneer en wie ziet als eerste wat jij stiekem wil vertellen?! Wat een verassing wanneer jij een slokje neemt van jouw kopje koffie of thee en wat lezen we daar nou?! BABY on the way! Stiekem van die kleine hintjes laten zien en kijken bij wie het kwartje als eerste valt.. Dat is toch te leuk! In de ontwerpmodule maak je gemakkelijk je eigen tekst voor onder je mok. Tip: neem een grotere mok zodat de tekst ook groter kan en beter te lezen is. De mok met sticker(s) kunnen niet in de vaatwasser.

Echofoto in een lijstje

Wil jij je familie of vrienden verrassen met een mooie echofoto van je baby dan is het extra leuk om deze in een mooie fotolijst te doen en te personaliseren met een eigen tekst. Voor deze tekst kun je muur&-meubelstickers uit de webshop gebruiken of wederom zelf ontwerpen in de ontwerpmodule. Denk bijvoorbeeld aan je uitgerekende datum of een mooie tekst wat bij jou en de komst van een baby past!

 

Veel plezier met het bekent maken van jouw zwangerschap. Hoe je het ook doet, maak er een feestje van!

strijkapplicatie only kid       strijkapplicatie zwangerschap 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)