Gepersonaliseerd cadeau

Gepersonaliseerd cadeau

Het weer wordt kouder. Her-en der zie je al een kerstboom in de woonkamer staan. Sprankelende kerstversieringen aan de huizen lichten de straten op. Het kerstfeest komt steeds dichterbij. Als je aan kerst denk, denk je aan de kerstboom, versiering, advent calenders en natuurlijk, niet te vergeten, ook de cadeautjes onder de kerstboom. 

Dit jaar ga jij tijdens kerst de prijs winnen van beste cadeau gever! Met behulp van onze gepersonaliseerd strijkapplicaties voor op textiel geef je een uniek cadeau. Dit zorgt gegarandeerd voor een leuk kerstfeest. 

Met een gepersonaliseerde shirt of tas maak je het perfecte cadeau. Heeft jouw vriend(in) een bepaalde zin die hij/ zij constant gebruikt. Een bepaald spreekwoord of misschien zelfs een zelfbedacht woord wat je vaak voorbij hoort komen wanneer je samen bent.  Een super leuk cadeau is een shirt met die specifieke zin of dat zelfbedachte woord erop. Deze strijkapplicatie bestel je via de ontwerpmodule. Hier kan je zelf het lettertype en grootte van de strijkapplicatie aanpassen. Een persoonlijk cadeau die vele jaren met een glimlach gedragen kan worden. Hoe leuk is dat om te krijgen?


Je kan een naam en ook een tekst strijkapplicatie kopen. In de webshop is een groot assortiment aan verschillende teksten en lettertype. Het kan voorkomen dat jouw gewenste tekst niet verkrijgbaar is. Niet getreurd! Met de ontwerpmodule kun je je eigen tekst maken voor op textiel. Via de ontwerpmodule kun je verschillende lettertype kiezen. Je kunt ook de grote van de strijkapplicatie aanpassen. 


De strijkapplicaties breng je makkelijk en snel op textiel aan. Je brengt ze aan met behulp van een strijkijzer. Binnen enkele minuten is die simpele trui omgetoverd tot een uniek kledingstuk! De strijkapplicaties zijn van hoogwaardige kwaliteit en je hebt er vele jaren plezier van. De strijkapplicaties zijn bestemd voor textiel zoals shirt en truien verder kun je ze ook gebruiken voor op bijvoorbeeld spijkerjasjes, katoenen tassen, kussenslopen enzovoort. De strijkapplicaties worden binnen 3-5 werkdagen verzonden.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)