Gepersonaliseerde strijkapplicaties, wat zijn het en hoe kan je ze gebruiken?

Gepersonaliseerde strijkapplicaties, wat zijn het en hoe kan je ze gebruiken?

Als moeder ben je vaak op zoek naar iets unieks voor je kind, een leuke manier om een bijvoorbeeld een kledingstuk te personaliseren doormiddel van een strijkapplicatie. In ons assortiment vind je een hele hoop strijkapplicaties in verschillende soorten en maten, maar wat zijn nou strijkapplicaties en hoe gebruik je ze? In dit blog bericht vertellen we jou er alles over.  

Wat zijn gepersonaliseerde strijkapplicaties? 

Strijkapplicaties, ook wel strijklogo, strijkembleem, strijkplaatje of¬†strijkletter genoemd, zijn applicaties die je zelf kunt ‚Äústrijken‚ÄĚ op een stuk textiel. Dit kan op bijvoorbeeld een T-shirt of een spijkerjasje, maar ook op bijvoorbeeld een kussenhoes. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een artikel helemaal naar eigen wens te pimpen. Een saai en simpel T-shirt wordt zo een stoer en uniek item.¬†¬†

Naast een ruime keuze strijkapplicaties die je kant-en-klaar kunt bestellen, heb je ook de mogelijkheid om ze volledig te personaliseren. Hoe leuk is het om een product met naam te geven als bijvoorbeeld een kraam cadeau, huwelijkscadeau, verjaardagscadeau of als bedankje? Je eigen strijkapplicatie ontwerpen, is super makkelijk! Ook onze gepersonaliseerde strijkapplicaties zijn te bestellen in diverse kleuren. Onze gepersonaliseerde strijkapplicaties voor een verjaardag zijn favoriet bij onze klanten, te personaliseren met leeftijd én naam!  

Wat kan je allemaal maken met strijkapplicaties? 

Met onze strijkapplicaties kan je zelf producten pimpen, zoals truien, shirts, tassen, lakens, petjes, jasjes en kussentjes. Eigenlijk (bijna) alles van textiel, kan je personaliseren met onze applicaties. De strijkapplicaties  zijn er voor jongens, meisjes, maar ook voor diverse gebeurtenissen zoals: verjaardagen, zwangerschap, vrijgezellenfeesten en allerlei andere leuke gebeurtenissen. Juist voor deze momenten kan het leuk zijn om bijvoorbeeld een leeftijd of naam te verwerken. Met onze gepersonaliseerde strijkapplicaties heb je de mogelijkheid om die bij ons te bestellen. Een strijkapplicatie bestellen met bijvoorbeeld naam, is dan ook zo gepiept! Hierdoor zijn de applicaties perfect om een persoonlijk cadeautje te maken of gewoon voor een toffe nieuwe budget outfit! 

Hoe breng je een strijkapplicatie aan? 

Ondanks dat het strijkapplicaties heten, moet je ze niet ‚Äėstrijken‚Äô, maar je hebt wel je strijkijzer nodig! Onze strijkapplicaties worden gemaakt van hoogwaardige materialen en blijven, indien je¬†je¬†aan de strijkinstructies houdt, altijd hechten. Ook na veelvuldig wassen. Als je jouw product zorgvuldig behandeld kan je er heel lang plezier van hebben.¬†Onze strijkapplicaties zijn geschikt voor katoen en een mix van katoen en polyester.¬†

Een strijkapplicatie breng je makkelijk aan op een gewassen en schoon T-shirt met behulp van een strijkijzer verwarmd op 164 graden. Hou daarnaast een stuk bakpapier bij de hand en je bent klaar om het artikel te pimpen. Wil je precies weten hoe je een strijkapplicatie aanbrengt? Lees dan ons blog waar wij je stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt aanpakken.  

Ben je benieuwd welke leuke dingen je allemaal kunt maken met een strijkapplicatie? Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Wat ga jij maken met onze gepersonaliseerde strijkapplicaties?  

Bekijk hier onze uitgebreide collectie met gepersonaliseerde strijkapplicaties met naam! 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)