Groot assortiment aan stickers

Groot assortiment aan stickers

Wij hebben een groot assortiment aan stickers die je kan gebruiken binnen je bedrijf. Wij zetten ze even voor je op een rijtje met een paar extra tips!

Maak een passend ontwerp

Maak een ontwerp dat past bij je merk: Het ontwerp van de stickers moet passen bij de uitstraling van je bedrijf. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van de juiste kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Kies de juiste afmetingen: Zorg ervoor dat de afmetingen van de stickers passen bij de toepassing. Zo moeten stickers op een verpakking bijvoorbeeld anders van formaat zijn dan stickers voor op een auto.

Logostickers met vinyl

We beginnen bij de logostickers. Als bedrijf zijnde heb je al een mooi logo om je diensten zichtbaar te maken. Dit logo kan je gebruiken op je (werk)materialen, koffers of voor in jouw winkel. De logostickers worden gemaakt van vinyl en is schikt voor glas, muur, deur, hout en spiegels. De stickers hebben een transparante achtergrond en een hoge kleefkracht. Ze zijn ook voor buiten te gebruiken en hebben daarbij een levensduur van 3 jaar. De stickers zijn bestand tegen UV licht, zeewater, olie en zijn 100% waterproof!

Deze vinyl logostickers zijn daarom ook zeer goed te gebruiken op bijvoorbeeld de bakfiets of een reclamebord. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar van 12 cm tot 24 cm breed

Logosticker op gesublimeerd vinyl

Dit is ons nieuwste product, doordat we nu kunnen sublimeren op vinyl, is er niets meer onmogelijk. Heb je een logo wat we niet kunnen snijden met de plotter omdat het logo te bewerkt is, denk hierbij aan veel kleuren, moeilijk logo dan is dit de nieuwste oplossing. Het is verkrijgbaar in de maten, 8, 12, 16 , 20 cm en in de kleuren wit en transparant 

Autostickers

Upload jouw eigen logo in onze webshop en wij maken er een autologo van. Deze is voor toch eigenlijk voor ieder bedrijf onmisbaar? Je auto is op deze manier een rijdende reclamebord. Stel je voor hoeveel mensen jouw logo zien! De sticker is ongeveer 40cm groot en met de transparante achtergrond te beplakken op het raam of ander deel van de auto. Ook deze sticker is waterproof en heeft een levensduur van 3 jaar. 

Naamstickers

In ieder bedrijf is een naamsticker op een creatieve manier toe te passen. Onze naamstickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit en wij hebben een groot aantal lettertype om uit te kiezen. Personaliseer je laptop met jouw eigen naam of plak de namen van alle collega's op de deur van hun kantoor. 

Full colour logostickers op een vel 

We hebben nu ook sluitstickers met jouw logo je kunt ze al bestellen vanaf 24 stuks. Sluitstickers zijn ideaal voor bijvoorbeeld het sluiten van een envelop bij bijzondere gelegenheden of bij het inpakken van cadeautjes. Ook voor webshops zijn onze stickers met logo heel interessant. Op deze manier kan je namelijk je bestelling mooi inpakken of je logo zichtbaar maken op de verzendverpakking.

Onze sluitstickers zijn stickers 4x4cm verkrijgbaar in rond en vierkant. We bedrukken ze full colour met jouw logo. 

QR Code stickers op een vel

Naast onze sluitstickers met uw logo bieden we nu ook QR stickers aan, waardoor uw merk nog meer opvalt en klanten beter betrokken raken. Met deze QR stickers cre√ęert u een interactieve ervaring die het ontvangen van pakketjes nog specialer maakt. QR code stickers¬†kunnen ook gebruikt worden als sluitstickers!¬†

 

 

 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)