Het ontwerpen van tekst voor textiel

Het ontwerpen van tekst voor textiel kan een leuke en creatieve manier zijn om een boodschap over te brengen of een persoonlijk tintje aan je kledingstukken toe te voegen. Onze ontwerpmodule is ideaal om zelf je tekst te ontwerpen. Kies vervolgens welke kleur en lettertype je wil en wij maken het als strijklogo voor textiel. 

Tekst ontwerpen voor textiel

  • Kies de tekst: Bedenk welke woorden je op je textiel wilt hebben. Dit kan een persoonlijke boodschap, een inspirerend citaat of gewoon je naam zijn.
  • Kies het lettertype: Kies een lettertype dat past bij de stijl en het gevoel van je tekst. Overweeg om een eenvoudig, leesbaar lettertype te kiezen als je wilt dat je tekst goed leesbaar is.
  • Kies de grootte van de tekst: Bepaal hoe groot je de tekst op het textiel wilt hebben. Denk eraan dat als je de tekst op een klein kledingstuk plaatst, je het lettertype misschien iets kleiner wilt maken om te voorkomen dat het te overweldigend wordt. Bepaal de kleur van de tekst:
  • Kies een kleur die past bij de kleur van het textiel en bij de stijl van je ontwerp. 
  • Volg de meegeleverde instructies om ervoor te zorgen dat je ontwerp goed blijft zitten en er lang mooi uitziet.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)