Hoe kan ik strijkapplicaties aanschaffen voor mijn bedrijf?

Hoe kan ik strijkapplicaties aanschaffen voor mijn bedrijf?

Je hebt de keuze gemaakt dat je strijkapplicaties wilt aanschaffen voor je bedrijf. Misschien omdat je net een bedrijf bent gestart, of omdat je fysiek reclame wilt maken voor je bedrijf. Maar waar begin je? Het kan zijn dat je al een ontwerp hebt, zoals je bedrijfslogo, of dat je iets heel anders wilt ontwerpen zoals een slogan. En dan moet je ook nog kiezen op welk item of welke items je de strijkapplicatie wilt plaatsen. Door de ruime keuze zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Met onze ruime ervaring helpen we je graag op weg. In dit blog geven we daarom antwoord op de vraag hoe kan ik strijkapplicaties aanschaffen voor mijn bedrijf? 

 

Bedenk een ontwerp 

Je wilt achteraf natuurlijk geen spijt krijgen van je beslissing. Kies daarom van te voren welk ontwerp je wilt gebruiken voor je strijklogo. De meeste mensen denken direct aan het bedrijfslogo, maar dat hoeft niet perse. Heb je een slogan voor je bedrijf, of iets anders dat heel herkenbaar is voor jouw merk of bedrijf? Dan kun je dat natuurlijk ook gebruiken als ontwerp. Het beste is om iets te denken waar je echt mee opvalt. Bij Strijklogo’s Enzo is het mogelijk om strijklogos’s voor op textiel te krijgen in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Je kunt dus all the way gaan tijdens het ontwerpen! 

 

Kies het item waarop je de strijkapplicatie of logosticker wilt plaatsen 

Klaar met je ontwerp? Bedenk dat waar je je strijkapplicatie graag op wilt showen. Dit hoeft allang geen saaie polo meer te zijn of een standaard t-shirt. De strijkapplicaties van Strijklogo’s Enzo zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Voor textiel is dat Katoen, Polyester en een mix van Katoen/ Polyester. Heb je een ander soort textiel waar je graag een strijkapplicatie op ziet? Dan adviseren wij je ook graag. We proberen daarnaast onze producten eventueel voor je uit op andere soorten textiel om te kijken of het mogelijk is. Naast strijklogo’s op textiel kun je ook een logosticker op je auto bevestigen of zelfs op een bakfiets. Wil je iets kleiner beginnen, dan kun je kiezen voor een strijklogo op een accessoire zoals een pet of een ballon. 

 

Bestel je strijkapplicatie online 

Zodra je een ontwerp hebt en hebt bedacht waar je hem graag op wilt plaatsen, is het tijd voor de laatste stap van je reis. Het bestellen van je strijklogo of logosticker. Op de website van Strijklogo’s Enzo kun je gemakkelijk online je ontwerp uploaden. Kies het artikel dat je wilt bestellen en upload het ontwerp. We zorgen er dan voor dat jouw sticker met uiterste precisie wordt ontworpen en naar je wordt verstuurd. 


Strijklogo’s Enzo denkt graag met je mee 

Op onze website vind je verschillende categorie√ęn strijkapplicaties om uit te kiezen. We hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om het gewenste item te bestellen. Je vindt daarnaast alle wasvoorschriften en andere dingen waar je rekening mee moet houden op de website uitgelegd. Wil je graag een grote order plaatsen, of heb je wensen die je niet kunt vervullen met de opties op onze website? Dan denken wij graag met je mee. Ook voor advies over het aanbrengen van de strijkapplicaties, of ander advies kun je altijd bij ons terecht. Je bereikt ons het snelst via de contactpagina op onze website.¬†¬†

 

Geschreven door Lana Gerritsen | Laan Schrijft

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)