Jouw logo op de vrijmarkt met Koningsdag

Binnenkort vieren we in Nederland weer massaal Koningsdag. Die vrijmarkt kan een geweldige manier zijn om jouw bedrijf of merk te promoten! Hier onder lees je hoe jij met onze producten aan de slag kunt voor Koningsdag!

Maak je eigen koningsdag-merchandise

Hoe leuk is het om bij je kraampje waar je eventueel producten verkoopt, oranje vlaggetjes met jou logo er op weg te geven aan kinderen die langs jouw kraam komen. De vlaggetjes wapperen vrolijk over de vrijmarkt, waar heel veel potentiële klanten lopen. Je vlaggetjes vallen op en alle kinderen trekken hun ouders mee naar jouw kraampje.

Een extraatje verdienen

Wil je extra geld verdienen met jouw merchandise? Niet iedereen komt vol in oranje naar de vrijmarkt en vind dat misschien wel jammer wanneer ze zien dat ze toch een beetje buiten de boot vallen zonder een oranje accessoire! Het is een goed idee om oranje shirts, sjaals of petjes in te kopen en deze met een pakkende tekst en/of jouw logo te bedrukken! 

Bedruk je oranje shirt met je eigen logo

Natuurlijk mag een oranje shirt niet ontbreken op de vrijmarkt! Bij ons bestel je jouw strijklogo van de beste kwaliteit en in welke maat je maar nodig hebt. Je kan natuurlijk veel meer dan een T-shirt bedrukken met je eigen logo. Misschien wel een grote Nederlandse vlag aan jouw kraampje met je logo er op!

Wij wensen jullie een fijne Koningsdag!

 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)