Wat zijn de leukste juf en meester traktaties

Wat zijn de leukste juf en meester traktaties

Er is vaak een gelegenheid waarbij je de leerkracht van jouw kind(eren) een bedankje of traktatie/cadeautje wilt geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of afsluiting van een mooi leerjaar. In dit blog lees je een paar leuke ideeën om een uniek en persoonlijke traktatie te maken met onze strijkapplicaties en vinyl decoratie stickers.

Bedankt dat je mij helpt groeien!

Het is altijd leuk om een presentje te krijgen dat ook nog eens functioneel is en de juf of meester dit nog eens kan gebruiken in de klas of thuis. Een leuke en toepasselijke tekst is “Bedankt dat je mij helpt/hielp groeien!” Deze tekst is tof op een mooi glazen vaasje met (droog)bloemetjes er in of op een plantenspuit of gieter. Je maakt deze, of een andere tekst, in de webshop en bestel de tekst in je kleur naar keuze. Zo stem je de sticker af op de kleur van het product waar je het voor gaat gebruiken!

Toffe PEER

Is de meester van jouw kind echt een topper? Dan wil je hem vast een mooi compliment geven en iets wat voor hem nuttig is en wat hij in de klas kan gebruiken. Koop een mooi schrift of notitieboekje met een gladde en neutrale kaft. Met de ontwerpmodule op de website kan je een eigen tekst en afbeelding downloaden. Zoek een silhouet van een peer en bestel de tekst “Toffe” in de maat van het boekje of schrift. Je kan er ook voor kiezen om de naam van de meester nog onder de afbeelding van de peer te plakken. Natuurlijk kan je ook een andere leuke tekst gebruiken voor op het schrift!

Aan de slag met strijkapplicaties

Ook met onze strijkapplicaties kun je een leuk en persoonlijke traktatie voor de meester of juf maken. Wat dacht je van een gave etui met de naam van de leerkracht er op. Of een shirt met een mooie tekst of andere strijkapplicatie dat goed bij de juf of meester past. Welke hobby’s heeft de leraar van jouw kind? Als je weet waar hij/zij van houdt dan ben je niet alleen origineel maar laat je weten dat de interesse toont in de leerkracht van jouw zoon of dochter.

Aju paraplu!

Wil je een afscheidscadeau aan de juf of meester geven om gedag te zeggen en te bedanken voor het mooie schooljaar? Koop een leuke paraplu zonder een al te drukke print. Het liefst gewoon één kleur zodat de applicatie die je gaat gebruiken goed zal opvallen. Kies voor een kleine paraplu die makkelijk mee te nemen zijn. Deze hebben vaak een hoesje waar je ze na gebruik in kan doen. Hier ga je de strijkapplicatie op strijken. Dit kan ook op de paraplu zelf maar zal minder lang houdbaar zijn omdat dit natuurlijk meerdere malen flink nat gaat worden door de regen. Bestel in de webshop een strijkapplicatie met de tekst “Aju paraplu! Bedankt meester/juf!” en met eventueel de naam van jouw kind erbij, in kleur naar keuze en strijk deze op de paraplu hoes. Dit is ook een heel leuk cadeautje als jouw kindje afscheid gaat nemen op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

Toffe(e) juf/meester

Heeft jouw kind een hele toffe meester of juf die wel van wat lekkers houdt? Wat dacht je van een pot met heerlijke toffee’s om te smikkelen tijdens de les. Je besteld een vinyl sticker met kleur naar keuze en plakt deze vervolgens op een mooie pot waar je de toffee’s in gaat doen. Een alternatief is een diepe wissellijst voor op het bureau.

Zakje met lekkers

Heeft de leerkracht niet genoeg aan de toffee’s en wil je hem of haar nog meer verwennen met lekkers? Vul een bruin kraft zakje of een doorzichtig zakje om allerlei lekkers in te doen. Je kan ook een thema zakje maken met bijvoorbeeld verschillende smaakjes thee of zakjes oploskoffie als de juf of meester een echte koffieleut is. Doe hierbij een voorverpakte koek of snoepjes en plak het zakje dicht met een eigen gemaakte sluitsticker uit onze webshop! Er staan een aantal voorbeelden online maar ook deze sluitstickers zijn helemaal naar wens te bestellen. Deze traktatie is ook prima te doen als je meerder juffen of meesters gaat trakteren op een kinderdagverblijf of als je kind de klassen rond mag om uit te delen.

Veel plezier met het maken van de traktaties voor de juf of meester!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)