Kraam cadeau met naam

Kraam cadeau met naam

Hoera! Er is een kindje geboren. Wanneer je op kraamvisite gaat wil je natuurlijk een leuk en origineel kraamcadeau geven aan de kersverse ouders en de baby. Een kraamcadeau met naam is uniek, persoonlijk en heel erg leuk om te geven!

In dit blog geven we jouw een paar tips met de items uit onze webshop.


Spaarpot met naam

Ieder kind heeft een spaarpot nodig om zijn zakcentjes op te kunnen sparen. Hoe leuk is het om een mooie spaarpot te kopen en daar met de vinylstickers uit onze webshop de naam van het pasgeboren kindje op te plakken. De naamstickers zijn verkrijgbaar in meer dan 50 lettertype en in iedere kleur en maat te bestellen. Zo past de naam altijd goed op de spaarpot! 


Opbergen

Er zijn online verschillende leuke koffertjes en bewaardozen/zakken te verkrijgen. Voor de kersverse ouders is het meer dan leuk om de naam van hun kleine baby, waar zij zo trots op zijn, terug te vinden in de kinderkamer of huiskamer. Hoe leuk is het om de naam van het kindje op een klein (speel)koffertje te plakken. Als je met meerdere mensen één groot cadeau wil geven dan kan je de koffer nog vullen met allerlei handige babyproducten zoals een fijne babyolie of een rammelaar. Een rompertje bedrukken met een strijkapplicatie (met naam of afbeelding) erbij en je hebt een mooi pakket voor de baby en de ouders!


Een kind krijgen betekent ook veel meer spullen in huis. Niet alleen speelgoed moet opgeborgen worden maar ook de luiers, doekjes, beddengoed en noem maar op. Met de vinylstickers plak je gemakkelijk de naam van het kindje op een houten kist of papierenzak. In de ontwerpmodule maak je nog gemakkelijk een sticker met eigen tekst bijvoorbeeld: “de luiers van Isa” of kies de tekst van het geboorte kaartje. Wat ook heel waardevol kan zijn is een bewaardoos. Hier kunnen ouders het eerste speentje en het eerste pakje in bewaren samen met andere waardevolle herinneringen. Maak in de ontwerpmodule verschillende stickers met de geboortegegevens van de baby en plak die op een mooie houten kist. 


Rugzak met naam

Gaat het kindje later naar de kinderopvang dan heeft hij of zij ook een tasje nodig om alle spulletjes zoals een flesje mee te nemen. Met een strijkapplicatie met de naam van de baby raakt het tasje nooit kwijt en je hebt een tijdloos cadeau waar het kindje nog jaren gebruik van kan maken!


Persoonlijke knuffel

Ieder kindje wordt wel blij van een eigen knuffeltje! Nog leuker is als je eigen naam op je knuffeltje staat. Weer een super persoonlijk en uniek kraamcadeau en iets wat jaren gebruikt en bewaard zal worden. Ook voor naar het kinderdagverblijf is het super handig om een knuffeltje met naam mee te nemen. De strijkapplicatie kan het beste worden aangebracht als het stof (de knuffel) waar je het opgedrukt wilt hebben, op een harde ondergrond ligt. Dus op een bolle berenbuik is het lastig de strijkapplicatie te strijken. Zoek dus het dunste stukje stof om de applicatie op te drukken, zoals het oor bij dit konijn!


Ga jij aan de slag met onze vinylstickers of strijkapplicaties voor een mooi en uniek kraamcadeau?

Veel plezier!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)