Bestellingen inpakken met eigen logo, doe je zo!

Bestellingen inpakken met eigen logo, doe je zo!

Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je graag je logo zichtbaar maken. Met de logo sluitstickers heb je jouw logo binnen handbereik en plak gemakkelijk je post dicht. Maar natuurlijk zijn de sluitstickers niet meer alleen voor het dichtplakken van enveloppe. Hier lees je waar voor ze nog meer te gebruiken zijn!

 

logo sluitsticker

Maak jouw logo zichtbaar

Om de sluitstickers helemaal naar jouw wens te maken zijn ze verkrijgbaar in papieren stickers, transparant of zelfs waterbestendig. Het ligt er natuurlijk aan waar voor je de stickers wilt gebruiken, welk soort je dan kiest. Gebruik je de sluitstickers voor cadeautjes en dicht plakken van vloeipapier dan zijn de papieren stickers hier prima voor geschikt. Wil je jouw logo gebruiken voor op pakketjes of om enveloppe dicht te plakken dan is een waterbestendige sticker een handige keuze. Zo blijft jouw logo zichtbaar tijdens en na de transport. Transparante stickers zijn voor beide doeleinde prima te gebruiken.

 In de webshop upload je gemakkelijk en snel jouw logo en bestel je deze op een vel van 24 stuks. Heb je nog geen logo of wil je een andere tekst op de sluitsticker dan kan je gebruik maken van de ontwerpmodule voor de sluit stickers. Hier in kan je een eigen tekst invullen en vervolgens de kleur en het lettertype aanpassen.

 

inpak stickers logo

Creatief inpakken

Wanneer je een (web)shop hebt en items verkoopt, staat het heel netjes - en is het ook gewoon heel leuk -  om de pakketjes netjes in te pakken. Tegenwoordig bestaan er heel veel leuke webshops waar je mooi vloeipapier of inpakpapier kan kopen. Deze vellen papier zijn vaak in hele diverse kleuren en prints te verkrijgen, dus probeer deze een beetje af te stemmen op je logo voor een passend geheel. Wil je helemaal uitpakken (inpakken dus!) maak dan een extra sluitsticker in de webshop met bijvoorbeeld een leuke tekst of leuk figuur zoals een hartje. Je maakt het pakketje helemaal af met een mooi lint of misschien zelfs wat confetti! Zo krijgt jouw klant een klein cadeautje binnen om zijn of haar bestelling uit te pakken.

 

logosticker eigen logo

Wist je dat…

Wij in de webshop meerdere stickers hebben voor diverse gelegenheden?

Kies bijvoorbeeld voor een traktatie sticker om de traktatie van jouw zoon of dochter helemaal af te maken. Ook staan er in de webshop stickers die de geboorte van een zusje of een broertje aankondigen!

 

traktatiestickers

 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)