Maak je eigen kersttrui

Maak je eigen kersttrui

Tegenwoordig is het helemaal hot om een gekke, foute, leuke of originele kersttrui te dragen tijdens het kerstdiner of voor de kerstlunch/brunch op school of het kinderdagverblijf. Met onze strijkapplicaties heb jij zeker weten de meest originele trui!

Rendieren

Hét symbool van kerst is toch wel het rendier. Wij hebben dan ook meerdere ontwerpen van de strijklogo’s in de webshop staan. Voor de coole jongens en meiden hebben we een rendier met een stoere zonnebril en natuurlijk zijn rode neus. Houdt je van glitters en wat meer “girly” dan kan je kiezen voor de applicatie “Rendier sleepy eyes”. Maar houdt je het dan toch liever simpel dan hebben we ook een schattig plaatje van een rendierenkop.

De allernieuwste én meest populaire strijkapplicatie is de rendier letter met eigen naam! Deze applicatie bestaat uit jouw eigen letter met twee geweien van de rendier er op. Hierbij krijg je nog je volledige naam erbij en deze strijk je over de grote letter heen. Zo heb je een feestelijke én persoonlijke kersttrui!

Feestelijke teksten.

Een pakkende, grappig of leuke tekst doet het ook altijd goed op een kersttrui. We hebben verschillende teksten beschikbaar bij de kerst strijkapplicaties. Natuurlijk kan je ook je eigen tekst als strijkapplicatie ontwerpen in de ontwerpmodule.

Niet alleen kinderen hebben leuke kersttruien aan tijdens het kerstdiner. Heb je als volwassene nou helemaal geen zin om opgedoft in je (net wat ongemakkelijk zittende) jurkje aan tafel aan de schuiven, of vindt je die zwarte blouse van vorig jaar dit keer toch echt te saai tussen alle originele kersttruien? Pimp je kleding dan op met een strijkapplicatie. Schuif als gezin bij je familie aan tafel met allemaal dezelfde trui! We hebben in de webshop een strijkapplicatie staan die hier uitermate geschikt voor is. De tekst luid namelijk “Kerst met de ......” en hier vul je je eigen achternaam in. Bijvoorbeeld: Kerst met de Bosmannetjes!
Wil je je kersttrui of ander kledingstuk nog een extra kerstsfeertje geven? Bestel dan onze sterren strijkapplicaties, knip deze los van elkaar en strijk ze her en der over je outfit heen! Dit kan je ook doen op een zwarte maillot voor onder een mooie kerstjurk of rok!
De strijkapplicaties zijn te bestellen in 6 verschillende en feestelijke kleuren en uiteraard ook in diverse maten zoals je van ons gewend bent. Van de kleinste maat (12 cm breed) tot de grootste maat (24 cm breed).

2 reacties

ik weet niet hoe ik un kersttrui maak

zina

ik probeer via uw website de keuzes voor de foute kersttrui te vinden, maar kan deze helaas niet vinden.
Zou u mij dat kunnen vertellen? wij zijn op zoek naar verschillende modellen(/- 40 stuks) die voorzien kunnen worden met de naam van ons bedrijf . Het is ook van belang dat we deze voor 15 december binnen hebben.
Graag verneem ik van u wat de mogelijkheden zijn.

Gutteling B.V.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)