Begin je eigen kledinglijn

Begin je eigen kledinglijn

Heb je nou al enkele maanden een bepaald shirtontwerp in je hoofd, maar kun je deze nergens in de winkels vinden? Heb je een idee over een gaaf design voor op een trui, maar geen idee hoe je het waar kan maken? Kijk niet verder, je bent bij het juiste adres! Via onze webshop kun je tientallen design vinden voor op textiel. Voor ieder wat wils! Van teksten over bruiloften tot verjaardagen. Je kunt het zo gek niet bedenken! Dat shirt dat je altijd al in je bezit wou hebben kun je nu helemaal zelf maken. Hoe gaaf?!

Eigen ontwerp tot eigen kledinglijn

Met behulp van onze strijkapplicaties kun je bestaande ontwerpen en eigen ontwerpen opdrukken op jouw  kleding. Zo maak je een unieke kleding die niemand anders in bezit heeft. Met de strijkapplicaties kun je zo waar je eigen kleding ontwerpen. Je kunt zelf de teksten bedenken. En deze helemaal naar je eigen smaak maken door zelf het lettertype en de grote van de strijkapplicatie te bepalen. Ondanks dat het assortiment aan strijkapplicaties oneindig is kan het voorkomen dat je gewenste design er niet bij zit. Wees zeker niet getreurd! Je kunt ook je zelfontworpen teksten laten printen. Je eigen ontwerpen kun je bestellen via de ‘ontwerpmodule’. Je kunt hier zelf de tekst, grote en het lettertype aangeven van jouw strijkapplicatie. 


  Kortom kun je jouw kleding omtoveren tot iets unieks met onze strijkapplicaties. Je kunt je gehele kleding kast omtoveren. Shirts, spijkerjasjes, truien en zelfs de spijkerbroeken kunnen allemaal bedrukt worden met de strijkapplicaties. Je zou zelfs een hele kledinglijn kunnen bedenken met specifieke teksten en woorden die helemaal jouw ding zijn. Je kunt bijvoorbeeld machtende shirt maken voor jouw vrienden en/of familie. Hoe leuk is dat? Maak werkelijkheid van je kleding dromen. Bestel die gave tekst voor op je kleding.  

  Oude kleding een nieuw leven in blazen

  Natuurlijk kun je ook de oude kleding, die al jaren achter in de kast ligt, toevoegen aan deze nieuwe unieke kledinglijn. Een oud shirt of trui kun je gemakkelijk omtoveren tot het pronkstuk van jouw nieuwe kledingcollectie. Van een saai oud kleding stuk maak je in een handomdraai een uniek exemplaar met behulp van de strijkapplicaties.


  De strijkapplicaties zijn zonder problemen aan te brengen op textiel met een strijkijzer. Na bestelling heb je de strijkapplicaties binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

  Reactie plaatsen

  Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)