Maak je eigen pietenkleding met naam

Maak je eigen pietenkleding met naam

Nu we langzaam het herfstseizoen naderen duurt het niet lang meer voor we in de winter maanden zitten. Deze koude maanden zitten vol feestdagen. De eerste, die in november begint, is natuurlijk Sinterklaas. Tijdens het sinterklaasfeest krijgen worden voornamelijk de kinderen overspoeld met cadeaus. Het krijgen van gepersonaliseerde cadeaus maakt dit festijn nog leuker! Het aanbrengen van de strijkapplicaties verloopt makkelijk en snel. je brengt de applicaties aan met een strijkijzer op textiel.

 

hulp pietje met naam strijkapplicatie

In gepersonaliseerde piet pak naar de intocht

Tijdens de intocht van Sinterklaas staan alle kinderen klaar in hun pietenpak wachtend op Sinterklaas. De pietenpakken, die vaak worden gedragen tijdens de intocht, kun je personaliseren met strijkapplicaties uit onze webshop. Zo kun je namen op de pietenmuts gemakkelijk aanbrengen. Op het pietenpakje kun je ook een strijkapplicatie aanbrengen, aan de voor- en achterkant. Wanneer je kiest om de pietenmuts/ pietenpak te personaliseren ga je naar ‘Strijkapplicatie Naam’ en daar kun je een lettertype kiezen en de grote en kleur aanpassen. Door de unieke items valt uw kind extra op bij de pieten en krijgen ze misschien wel extra veel strooigoed!
 
Wanneer Sinterklaas in het land is, is het natuurlijk tijd voor het schoenen zetten. Deze cadeautjes kun je personaliseren met onze strijkapplicaties en stickers. Is jouw kind helemaal gek van dino’s? Dan kun je een shirt met dino strijkapplicatie cadeau geven tijdens de schoen zetten. De dino is te vinden bij strijkapplicaties jongens.

 

Gepersonaliseerde cadeaus voor pakjesavond

Pakjesavond biedt een vele mogelijkheden om gepersonaliseerde items cadeau te doen. Zo kun je een spijkerjasje cadeau doen met de tekst ‘#OOTD’. Deze en vele andere teksten zijn te vinden in onze webshop. Naast tekst kun je ook namen op de achterkant van spijkerjasje aanbrengen. Niet alleen spijkerjasjes en shirts kun je personaliseren verder kun je (katoenen)tassen en kussenslopen personaliseren. Strijkapplicaties kunnen worden aangebracht op textiel gemaakt van 100% katoen of mix van katoen en polyester.

Zo kun je van een simpel kleding item omtoveren tot iets uniek. Het geven van een gepersonaliseerd cadeau maakt Sinterklaas extra speciaal!

 

1 reactie

Creating personalized Pete clothes has never been this stylish and adorable! 💖✨ Head over to PattuPavadai , the ultimate destination for silk clothing for kids. Explore the charming collection and make your little one’s wardrobe truly special

Mohammed Imthiyas

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)