Maak je eigen sinterklaas cadeau zak met naam

Maak je eigen sinterklaas cadeau zak met naam

De zomer ligt alweer achter ons en de herfst is officieel begonnen. Wij zijn daarom al druk in de weer voor de feestdagen die er aan zitten te komen en we trappen af met de Sinterklaas cadeauzakken met naam!

 

Nieuw bij Strijklogo's Enzo

Ieder jaar hebben we natuurlijk de leuke Sinterklaas strijkapplicaties die gebruikt kunnen worden om een gepersonaliseerd Sinterklaas shirt mee te maken. Dit jaar breiden wij de collectie uit met de extra grote strijkapplicaticadeauzak met naames voor op de cadeau zakken. De katoenen cadeau zakken zijn bij de strijkapplicaties mee te bestellen. De zakken hebben een inhoud van 38 liter en zijn 75x50cm groot. Daar passen dus voldoende cadeautjes in! De cadeau zak heeft een trekkoord sluiting.

Strijkapplicaties personaliseren

Net als je van ons gewend bent is het in de webshop makkelijk aan te geven welke naam of namen je op de strijkapplicatie wilt hebben. Ga je bijvoorbeeld voor een zak voor de hele familie, de namen van de kinderen of geef je ieder kind zijn of haar eigen cadeauzak van de Sint?! Het is allemaal mogelijk. De strijkapplicatie bestaat uit twee delen van 30cm breed. Dat betekent dat de huisjes met de pietjes en Sinterklaas op het dak, en de (familie) naam met de postzegels apart worden geleverd. Deze strijk je dus apart op de zak. De applicaties zijn te bestellen in zes verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils! Heb je zelf bijvoorbeeld nog een jute zak liggen? De strijkapplicaties zijn ook hier voor geschikt.

aanbrengen strijkapplicatie

Tips voor het aanbrengen van de strijkapplicaties 

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het aanbrengen van zo’n grote strijkapplicatie. Hier delen we wat tips om jouw Sinterklaas cadeauzak te voorzien van de applicaties.

- Leg de cadeauzak op een vlakke ondergrond waar de zak helemaal op past zoals de eetkamer tafel. Strijk de zak eerst helemaal glad en laat het weer goed afkoelen.

- Begin met de applicatie van de huisjes, die komt namelijk onder op de zak. Leg deze applicatie niet helemaal aan de onderkant van de zak, zo zie je de huisjes nog mooi als de zak gevuld met cadeautjes rechtop staat.

- Begin links of rechts van de strijkapplicatie. Zorg dat de strijkbout goed warm is, maar niet té heet! Maak geen strijk bewegingen maar druk per gedeelte de strijkbout ongeveer 10 seconden stevig op de applicatie. Zorg dat je ieder stukje van de strijkapplicatie meeneemt en vooral de randen moeten goed gedrukt op de cadeauzak zitten. Merk je met het verwijderen van de transferfolie dat de strijkapplicatie nog niet goed is gehecht, leg het transferfolie en de bakpapier voorzichtig terug op zijn plek en druk nogmaals de strijkbout op de strijkapplicatie.

strijkapplicatie grachtenhuisje

- Wanneer je klaar bent met de huisjes en deze applicatie goed is afgekoeld begin je aan de tweede applicatie met de naam, deze leg je boven de huisjes. Zorg er voor dat deze strijkapplicatie niet te hoog op de zak zit, anders is de tekst niet meer leesbaar wanneer je het trekkoord aantrekt.

- Herhaal de bovengenoemde stappen en je Sinterklaas cadeauzak is klaar!

 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)