Maak je eigen tekst in onze ontwerpmodule

Maak je eigen tekst in onze ontwerpmodule

Onze webshop staat vol met leuke strijkapplicaties en vinylstickers, voor ieder wat wils! Maar heb je nou zelf een idee en staat die niet tussen de ontwerpen die wij hebben of wil je een persoonlijk ontwerp, dan kan je gemakkelijk aan de slag gaan in onze ontwerpmodule.

Strijkapplicaties, vinylstickers en sluitstickers.

In de ontwerpmodule kan je al onze producten naar je eigen idee ontwerpen. Denk aan een leuke tekst voor op een t-shirt voor bijvoorbeeld een verjaardag of een leuke aankondiging. Ook de vinylstickers zijn helemaal persoonlijk te maken. Deze stickers zijn te gebruiken als muur-/decoratiestickers. De meeste teksten worden gemaakt om cadeautjes te personaliseren of voor in de baby/kinderkamer. Heb je misschien een mooie tekst uit het geboortekaartje die je een speciale plek wilt geven? In de ontwerpmodule maak je eenvoudig je eigen tekst. Dit geldt ook voor de sluitstickers die je kan gebruiken met je eigen logo of tekst voor jouw bedrijf of als traktatiestickers.

Aan de slag!

Ga op de website naar de ontwerpmodule en kies hetgeen wat je wilt maken. Kies vervolgens de maat van jouw ontwerp. De kleinste maat is 8 centimeter breed en de grootste maat is 80 centimeter breed. Voor de strijkapplicaties kies je uit extra klein (8cm) tot XXL (30cm). In het vakje “tekst” type je je eigen gekozen tekst en hier zie je ook direct een voorbeeldje van. Wil je toch nog liever een ander lettertype dan kan je dit meteen aanpassen. Wil je een ontwerp maken met twee verschillende lettertype? Dan kies je in het vakje “Tekst 2” de volgende zin of het woord naar keuze. Zie voorbeeld van 2 verschillende lettertype in één ontwerp: Onder de tekstvlakken kan je de grote aan passen en de tekst centreren waar je deze wilt hebben. Links, in het midden of rechts. Het soort lettertype is onderaan te kiezen. We hebben wel meer dan 60 verschillende stijlen dus voor ieder wat wils!

Eigen ontwerp aanvragen.

Het is in de ontwerpmodule ook mogelijk om je eigen ontwerp aan te vragen.
Dit ontwerp maken wij speciaal voor jou op maat! Je kiest al eerste het product waarvoor je een ontwerp wilt laten maken. Een strijkapplicatie, muur/- of decoratiesticker of een sluit/-traktatiesticker. Vervolgens voer je het gewenste lettertype in en de extra aanvullende informatie indien van toepassing.
Heb je een afbeelding als voorbeeld voor je ontwerp dan kun je deze ook gemakkelijk uploaden op de website. Kies vervolgens de kleur en het formaat en binnen 48 uur ontvang je een mail met een digitaal ontwerp. Na jouw akkoord gaan we voor je aan de slag!

Bekijk het onderstaande filmpje hoe je gemakkelijk jouw eigen ontwerp maakt in onze ontwerpmodule!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)