Maak je gelegenheid extra feestelijk met onze Caketopper

Maak je gelegenheid extra feestelijk met onze Caketopper


Hoera! Er is een jarig! Hoera! Hoera! Bij een verjaardagsfeest horen naast cadeautjes en snacks natuurlijk ook een grote verjaardagscake. Een caketopper zou deze cake echt afmaken. Dat is de echte kers op de taart. De caketoppers kun je bestellen via onze webshop onder het kopje ‘KANT EN KLAAR’. Er zijn verschillende ontwerpen voor verschillende gelegenheden waar uit gekozen kan worden.  


Voor een verjaardag zijn er verschillende designs voor cake toppers. Zo is er een design waarbij je een cake topper met eigen tekst kunt bestellen. Dit kan bijvoorbeeld de naam van de jarige zijn. Ook kun je de leeftijd van de jarige bestellen. Deze komen in een pakket van 6 en gaan tot de 20. Voor leeftijden boven de 20 kunnen twee getallen individueel gekocht worden. de ultieme cake topper is toch wel de cake topper rond transparant. Op deze cake topper kun je zelf de tekst toevoegen. Verder kun je nog de kleuren van de tekst en achtergrond kiezen. Zo past de cake topper perfect bij de cake en het feestje. 

Cake toppers voor andere gelegenheden

Naast verjaardagen kunnen de cake toppers gebruikt worden voor andere gelegenheden. Zoals bij een babyshower of gender reveal party kunnen de “baby” cake toppers gebruikt worden. Super leuk! Ook deze komen in een pakket van 6 cake toppers. Deze cake toppers maken de cupcakes helemaal compleet! De cake topper rond transparant kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een bruiloft. Met de datum of de namen van het bruidspaar. De kleuren kun je aanpassen naar de kleurenthema van de bruiloft. Past perfect!Om de speciale gelegenheid helemaal af te maken kun je de caketoppers combineren met de balloonstickers uit de webshop. 

De cake toppers zijn bevestigd op houten stokjes en kunnen gemakkelijk bovenop de cake of zelfs cupcakes aangebracht worden. Ze worden geleverd binnen 3-5 werkdagen.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)