Merchandise voor sportverenigingen maken met strijklogo's.

Er zijn veel verschillende soorten merchandise die je als sportvereniging zelf kunt maken en verkopen om je merk te promoten en om extra inkomsten te genereren. Hier heb je natuurlijk strijklogo's voor nodig in een grote opgave van perfecte kwaliteit. En laten wij nou de beste strijklogo's hebben die ook voor de sport gebruikt kunnen worden!

Kleding met strijklogo's.

Je wilt het liefst dat jouw leden met zo veel mogelijk kleding met jouw logo er op, op de vereniging lopen maar ook daarbuiten laten zien waar zij lid van zijn. Je begint met de kleding: T-shirts, hoodies, petten en andere kledingstukken met het logo van de vereniging erop gedrukt zijn populaire keuzes. Het is belangrijk om te zorgen voor kwalitatieve kleding die comfortabel is om te dragen en die er aantrekkelijk uitziet. De strijklogo's zijn bij ons in verschillende maten te bestellen, dus je hebt voor ieder artikel een passende strijklogo die in een hand om draai met een strijkijzer op de kleding drukt.

Sportuitrusting

Voor sportverenigingen is het logisch om sportuitrusting te verkopen. Denk hierbij aan sporttassen, bidons en trainingskleding. Deze producten kunnen niet alleen helpen om de merkbekendheid te vergroten, maar ook om spelers uit te rusten met de juiste materialen voor trainingen en wedstrijden. Onze strijklogo's zijn ideaal om trainingskleding en sporttassen te voorzien van je clublogo en makkelijk op te strijken. Voor de bidons gebruik je te logostickers

Fanartikelen

Fans van de vereniging willen vaak hun steun en loyaliteit tonen door fanartikelen te kopen, zoals sjaals, vlaggen en banners. Deze producten kunnen ook een geweldige manier zijn om de vereniging te promoten tijdens wedstrijden en evenementen. Het is mogelijk om online een groot aantal blanco, papieren vlaggetjes te kopen waarop je je eigen logostickers plakt. Voor vlaggen van stof gebruik je weer gemakkelijk de strijklogo's. 

Accessoires

Verenigingen kunnen ook accessoires verkopen zoals stickers, badges en zelf gemaakte sleutelhangers. Deze accessoires maak je met onze logosticker. Lege sleutelhangers zijn online te bestellen en de logostickers plak je er gemakkelijk in. De logostickers zijn ook te gebruiken voor het labelen van verpakkingsmateriaal, bijvoorbeeld enveloppen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij wat jij zou kunnen gebruiken om zelf merchandise te maken voor de sportvereniging? Stuur gerust een mail en wij helpen je graag verder met passend advies.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)