Ontwerp je eigen tekst voor op textiel

Ontwerp je eigen tekst voor op textiel

Ligt jouw kast vol basis shirts en truien? Een blank shirt zonder tekst of plaatje? Het is zonde om een hele nieuwe kledingkast aan te schaven. Het is makkelijker en ook goedkoper om jouw huidige kledingkast om te toveren tot een droom kledingkast! Met behulp van onze strijkapplicaties is dit snel gedaan. Jouw basis shirt is binnen een handomdraai de ster van de kledingkast. 

In onze webshop vind je een grote variatie aan ontwerpen en lettertype. Het gaat van gave symbolen tot verjaardag teksten. Toch kan het gebeuren dat jij net die ene soort tekst, voor op jouw favoriete shirt, wil die niet in de webshop te verkrijgen is. Geen probleem! Met de super makkelijke ontwerpmodule kun je jouw gewenste teksten laten afdrukken als strijkapplicatie. Je kan dan je creativiteit erop los laten met het bedenken van de tekst. In de ontwerpmodule kan je verschillende lettertypes selecteren, ook kan de grote van de tekst zelf gekozen worden. Laat jouw creativiteit op vrije loop!

Naast het omtoveren van jouw eigen kledingkast is het super leuk om een gepersonaliseerd kledingstukken cadeau te doen! Heeft jouw vriend(in) een bepaalde zin die hij constant gebruikt. Een perfect cadeau is een shirt met die zin erop. Hoe persoonlijk en leuk is dat om te krijgen?


De strijkapplicaties breng je makkelijk en snel op textiel aan. Je brengt ze aan met behulp van een strijkijzer. Binnen enkele minuten is jouw simpele trui omgetoverd tot een uniek kledingstuk! De strijkapplicaties zijn van hoogwaardige kwaliteit en iets waar je vele jaren plezier van gaat hebben. De strijkapplicaties zijn bestemd voor textiel, je kunt ze aanbrengen op bijvoorbeeld spijkerjasjes, katoenen tassen, shirts, truien, kussenslopen enzovoort. 


Jouw strijkapplicaties worden binnen 3-5 werkdagen verzonden.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)