Pak jouw pakketjes feestelijk in met eigen stickers!

Pak jouw pakketjes feestelijk in met eigen stickers!

Binnenkort een speciale gelegenheid? Of wil je de manier waarop de bestelling van jouw bedrijf er uit zien naar een hoger niveau brengen? De sluitstickers met eigen logo of tekst zijn hier perfect voor! De stickers kun je gebruiken als decoratie bij een bijzondere gelegenheid zoals verjaardagen/ jubileums of bij het inpakken van bestellingen.

 

Sluitstickers personaliseren

De sluitstickers kun je helemaal zelf samenstellen! Je kunt een tekst of logo laten drukken op de stickers. Bij een tekst kun je denken aan ‘Thank you’ of ‘Self made’ deze kan je gebruiken bij het inpakken van bestellingen. Verder kun je voor een bruiloft de naam van bruid en groom laten drukken. Deze stickers kun je op de dag zelf gebruiken als decoratie op bijvoorbeeld glaswerk. Sluitstickers met jouw eigen logo kun je op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld bij het inpakken van bestellingen, zo maak je het feestelijk voor jouw klanten om de bestelling te openen. Daarnaast kun je ze ook plakken op de verpakking van de bestelling zo is jouw logo goed zichtbaar wanneer het pakketje aankomt.  De mogelijkheden zijn oneindig!


De sluitstickers hebben een grootte van 4x4 cm. Het bestellen van de sluitsticker met logo of tekst gaat gemakkelijk via de website. Bij de bestelling kun je het bestand uploaden met jouw logo of gewenste tekst. Verder kun je ook zelf de achtergrond samenstellen. Je kunt kiezen uit papier of transparante achtergrond. Een transparante achtergrond is prachtig op bijvoorbeeld glaswerk! De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op het gewenste oppervlakte.


Door middel van de sluitstickers kan je de decoratie op jouw volgende bruiloft, verjaardag of jubileum persoonlijk en onvergetelijk maken. Een sluitsticker op bestelling maakt het pakket helemaal af en laat zien dat en liefde in de bestelling gestoken hebt! Wie wil dit nou niet?

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)