Personaliseer zelf je tas en etui voor school

Personaliseer zelf je tas en etui voor school

Komt jouw kind constant thuis met de gymspullen van een ander? Omdat de tassen per ongeluk in de kleedkamer zijn omgewisseld. Erg vervelend! Maar zeer eenvoudig te voorkomen. Met de gepersonaliseerde tassen uit onze webshop kun je een tas laten maken met de naam van uw kinderen. Hierdoor zijn ze makkelijk te herkennen en zullen ze minder snel door de verkeerde meegenomen worden.

etui met naam

Tassen en etui met naam 

De tassen kunnen kant en klaar gekocht worden. Dit betekent dat de naam er bij aanvangt al op bevestigd is. Super handig en scheelt toch in tijd! In de webshop kun je verschillende kant en klaar design vinden. Na het kiezen van een design kan de gewenste naam en eventuele geboortejaar ingevuld worden. Met jouw gepersonaliseerde tas kun je via de webshop ook een matchende etui bestellen. Super leuk!

Wanneer je graag zelf de strijkapplicatie aanbrengt of misschien wil je wel een ander ontwerp op de gymtas kan dit ook! Je kan er voor kiezen om een blanco tas te bestellen. Je krijgt dan een tas, zonder design, bezorgd waar je zelf helemaal op los kan gaan met strijkapplicaties! Alle strijkapplicaties uit de webshop kunnen op de gymtas. Dus heb je liever een ander lettertype of een symbool? Of heb je graag een inspirerende tekst op de tas? Kan allemaal! De verschillende soorten strijkapplicatie ontwerpen vind je onder het kopje ’Strijkapplicaties’. De strijkapplicaties bestel je apart, samen met een blanco gymtas. Vervolgens kan deze thuis gemakkelijk en snel aangebracht worden. 
Het bestellen van de gymtassen kan via het kopje ‘tassen & etuis’ daarna kan gekozen worden voor een blanco tas of een tas met een design.  


Naast gymtassen kun je ook een gepersonaliseerde of blanco etui kopen. Super handig dan kan niemand meer je etui pakken! En natuurlijk ook heel erg leuk om een gepersonaliseerde etui cadeau te doen. 


Bestellingen zijn binnen 3-5 werkdagen in huis. 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)