naamsticker kinderstoel

Pimp de kinderstoel met een naamsticker

Het is zo ver.. Je kleintje is groot genoeg om aan te schuiven aan de eettafel om met de maaltijd mee te eten. Je hebt je verdiept in een goede en stijlvolle kinderstoel dat in jullie interieur past. Met een naamsticker van jouw kindje maak je de stoel persoonlijk en uniek!

Keuze uit ruim 65 ontwerpen

Voor iedere smaak en stijl is er een lettertype beschikbaar. Van sierlijk tot stoer en van brede letters tot smalle en subtiele letters. Zo kies je een passende sticker voor de door jou uitgekozen kinderstoel. Wist je dat we speciaal voor de beroemde en meest verkochte Stokke Tripp Trapp kinderstoel naamstickers op maat hebben? Deze maat kun je makkelijk kiezen tijdens de bestelprocedure. Zo weet je zeker dat je de naam van jouw kindje mooi en passend op de Tripp Trapp stoel krijgt. Deze sticker is 5cm hoog. Heb je een kinderstoel met een bredere plek voor een naamsticker zoals de Ikea ANTILOP die een dichte rugleuning heeft, dan is er keuze naar jouw smaak. De naamstickers zijn te bestellen van maat Extra klein, 8 cm breed tot maat XXL, 30 cm breed en te bestellen in 10 verschillende kleuren. De naamstickers passen dus op iedere stoel met een glad oppervlakte als (gelakt)hout en plastic.

naamsticker kinderstoel

Makkelijk schoon te maken

De naamstickers zijn gemaakt van vinyl. Dit is een stevige en “hufterproof” sticker die niet zomaar los te krijgen is. Zo is de kinderstoel makkelijk schoon te maken na een maaltijd. Want alle kleintjes maken er een kliederboel van. Voor je het weet zit de stamppot over de hele tafel en stoel gesmeerd ;-). De vinyl stickers zijn waterproof dus je kan er makkelijk met een lapje over heen.
Uiteraard is het niet verstandig om er hard over te boenen. Probeer de naamsticker bij een grondige schoonmaak dan ook zo veel mogelijk te vermijden. Zo blijft de sticker lang en mooi op zijn plek!

Nog meer stickers plakken!

Nog niet klaar met het op pimpen van de kinderstoel?
In de webshop staan nog veel meer vinyl stickers die uiteraard ook te gebruiken zijn op de kinderstoel. Plak er regenboogjes of stippen op en je stoel is helemaal naar jouw wens opgepimpt. Nog een leuk idee is om een eigen tekst te ontwerpen in de ontwerpmodule en die onder de naam van jouw kindje plakken. Bijvoorbeeld: “Eet smakelijk” of “Smullen maar!”. Het is ook leuk om samen met je kindje de stoel (deels) te versieren met de stickers. Een mooie motivatie voor de kleintjes die niet zo graag op de Tripp Trapp aan tafel blijven zitten.

Origineel cadeau

Een persoonlijk cadeau geven is altijd een succes. Alle ouders zijn trots op de naam van hun kinderen dus willen de naam ook graag delen en zichtbaar maken. Een kinderstoel op zich is al een mooi (kraam)cadeau, met een naamsticker in bijvoorbeeld de stijl van het geboortekaartje, scoor je helemaal punten met de kinderstoel!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)