Plak je eigen logo op je bakfiets

 Plak je eigen logo op je bakfiets


Er is niets meer Nederlands dan de kinderen naar school brengen op de fiets. Met de fiets boodschappen halen noem het maar op. Het gebruik van een bakfiets tijdens deze activiteiten is voor velen dan ook een dagelijkse bezigheid. Een bakfiets is een perfect vervoermiddel voor schaamteloze zelfpromotie voor jouw eigen bedrijf. Met de logo stickers uit onze webshop kun je deze fantasie realiteit maken. Naast goede reclame maakt zo’n sticker ook voor super leuke foto's voor sociale media. 

Tijdens het bestellen van de logo stickers kan de kleur en grootte van de sticker
aangepast worden, je kunt de sticker dus helemaal naar jouw smaak maken! 

De bakfiets gaat van her en der en met die mooie sticker erop zien honderden mensen het logo van jouw bedrijf. Hoe gaaf? Naast de bakfiets kunnen de stickers ook op andere vervoersmiddelen zoals auto’s of scooters geplakt worden. Ook kun je ze bevestigen op hout of glas. De stickers hebben een transparante achtergrond. verder zijn ze waterproof en bestand tegen onder andere UV licht.

 


Er hoeft natuurlijk geen bedrijfslogo op. Je kunt erop voor kiezen voor een naamsticker of voor stickers rond het thema bruiloft. Dat zorgt gegarandeerd voor prachtige foto's met het bruidspaar. 


Het aanbrengen van de sticker is binnen enkele minuten gedaan. Bij de bestelling zit een stap voor stap uitleg hoe een sticker op de juiste manier wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat je er nog vele jaren plezier van hebt!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)