Shoppen met een gepersonaliseerde duurzame tas

Shoppen met een gepersonaliseerde duurzame tas

Laten we eerlijk zijn, plastic tassen zijn zo 2021. Het eenmalig gebruiken van een plastic tas om deze vervolgens weg te gooien is niet alleen slecht voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Door eenmalig een draagtas te kopen, hoef je nooit meer een plastic tasje te kopen om al je gekochte aankopen uit de winkel mee te nemen. De draagtas kan je voor van alles gebruiken voor naar school of een bezoekje aan de supermarkt. En hoe leuk is het dat je deze ook nog eens kan personaliseren naar jouw eigen smaak!

draagtas met eigen tekst

Gepersonaliseerde en blanco draagtas

De draagtassen vind je onder het kopje ‘Tassen & etuis’. Je kunt vervolgens kiezen voor een tas met design of een blanco draagtas. Een tas met design betekend dat de tas met het design erop geleverd wordt. Jij hoeft niets meer te doen. Super handig toch? Er is keuze uit verschillende tekst ontwerpen, zoals de tekst “Alles wat ik nodig heb (en een klein beetje meer)’ is een persoonlijk favoriet. Naast deze tekst zijn er andere design te vinden in de webshop. 

Heb je liever een andere tekst op de draagtas of je eigen naam? Dat kan! Je kunt namelijk ook een blanco tas bestellen. Je krijgt dan een tas thuis geleverd zonder een design erop. Vervolgens kun je dan zelf je creativiteit de vrije loop laten gaan met de verschillende strijkapplicaties ontwerpen. Doe dit door  de blanco draagtas en de gewenste strijkapplicaties te bestellen.

Een katoenen draagtas is superleuk om tduurzame draagtas e hebben maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen. Een  draagtas met tekst “Niets in deze tas is van mij #momlife” is een perfect cadeau voor moederdag. Of is de jarige helemaal fan van unicorns? Dan kun je een blanco draagtas bestellen met de strijkapplicatie ‘Unicorn’.


Bestellingen zijn binnen 3-5 werkdagen in huis.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)