Spijkerjasje voor je bruiloft pimpen

Spijkerjasje voor je bruiloft pimpen

Hoera! Je gaat trouwen. Dit wordt de allermooiste dag van je leven en hopelijk werkt het weer ook nog een beetje mee. Ga je trouwen in een wat minder warme periode en heb je een jasje nodig voor over je mooie trouwjurk? Pimp deze dan op met een strijkapplicatie van Strijklogo’s Enzo!

Spijker op een trouwjurk.

De meeste vrouwen trouwen in een prachtig witte jurk, maar ook wanneer je kiest voor een andere kleur is een spijkerjasje altijd wel een goed idee! Spijkerstof raakt nooit uit de mode. Al jaren lang wordt dit gecombineerd met de tofste outfits dus waarom niet met een trouwjurk? Helemaal wanneer het op jouw speciale dag wat frisser is buiten of wanneer je ’s avonds onderweg bent naar je slaapverblijf voor je huwelijksnacht wil je natuurlijk in stijl blijven.

strijkapplicatie bruiloft

Met de applicaties die wij in de webshop verkopen maak je van jouw oude (of nieuwe uiteraard) spijkerjasje in een handomdraai een gaaf jasje voor je bruiloft. De tekst “Bride” op je rug is natuurlijk meteen goed leesbaar en ontzettend passend bij deze dag. In de webshop staan verschillende ontwerpen strijkapplicaties met deze tekst. Van mooie sierletters tot een applicatie met een hartje en diamant erbij. Heb je liever een andere tekst, we hebben ook de strijkapplicatie met “Mrs. Est 2021” online staan. Uiteraard is deze aan te passen naar het jaartal van jouw bruiloft. Ook hebben we de tekst “I said yes”. Deze is super leuk voor als je dus in de avond een jasje aantrekt en afscheid neemt van je gasten. Wanneer je op huwelijksreis gaat is dit jasje ook nog goed te dragen, iedereen ziet meteen dat jullie pas getrouwd zijn!

Samen met je partner

Vaak hebben mannen een mooi pak aan met en net colbert er boven. Niet iedere man is hier van gecharmeerd of het past gewoon weg niet bij je. Wil je eens wat anders dan anders? Maak ook voor de aanstaande echtgenoot een spijkerjasje met een strijkapplicatie voor op zijn rug. Ook boven een pantalon kan een spijkerjas echt tof staan. Helemaal als jullie beide dezelfde lettertype of tekst gebruiken. Je kan ook kiezen voor “Bride” en “Groom”. De Groom variant maak je zelf gemakkelijk in de ontwerpmodule. Hoe leuk is het ook als jullie samen op huwelijksreis gaan en jullie hebben beide een spijkerjasje met “Just married” aan. Geheid krijgen jullie vele opmerkingen en felicitaties. Een trots bruidspaar!

Wil je meer inspiratie voor je bruiloft op doen?

In DIT blog lees je nog meer ideeën die je kan gebruiken op je bruiloft om kleding en meer op te pimpen!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)