De leukste stickers voor de kinderkamer

De leukste stickers voor de kinderkamer

Laten we het eens hebben over kinderkamers! Of je nu bezig bent met de babykamer voor een kleintje dat op komt is, of dat de peuter of tiener een nieuwe kamer krijgt, met de ruime keuze uit onze vinylstickers pimp je iedere kinderkamer op!

Naam op de deur

Om te beginnen is je eigen naam op je slaapkamerdeur een goede binnenkomer. De slaapkamer van een kind is belangrijk en eigen. Door de naam op de deur te plakken wordt de kinderkamer helemaal persoonlijk. De naam is gemakkelijk te bestellen via de webshop. Er is keuze uit ruim 50 lettertypes en toffe ontwerpen. Deze zijn allemaal in 8 verschillende kleuren beschikbaar dus passen bij ieder (kleur) thema. Ook zijn deze stickers in diverse maten te bestellen!

Muurstickers

Tegenwoordig hoef je niet meer in de weer met rollen behang en plaksel. Met onze muurstickers tover je een saai muur in de kinderkamer om in een mooie en gezellige sfeer! Dit doe je met de kleinere muurstickers zoals de regenboogjes of stippen in verschillende maten. Deze stickers zijn ongeveer 5cm groot en in het pakketje zitten 70 stickers. Genoeg om een een muur mee op te pimpen.
We hebben ook verschillende teksten die passend zijn voor in de kinderkamer zoals “You are so loved” en “Tot de maan en terug”. Dit zijn mooie teksten voor bijvoorbeeld de commode of het bed van je kind. Houdt je meer van één mooie eyecatcher in de kinderkamer? Ook grotere muurstickers (vanaf 25x30cm) zijn te bestellen in de webshop! O.a. een regenboog met panter print of een mooie
dreamcatcher. We hebben zelfs een groeimeter voor op de kinderkamer, zo kun je de lengte van jouw kindje (tot 150cm) goed bijhouden.

Stickers op meubels

Onze muurstickers zijn ook te gebruiken voor op meubels met een gladde ondergrond. Het is leuk om de stickertjes die je voor de muren gebruikt terug te laten komen in de meubels in de kinderkamer. Plak ze bijvoorbeeld op de commode, de kast of dat ene saaie stoeltjes waar je al die tijd al eens iets
mee wilde doen. Heb je een bureautje voor jouw kind in de kamer staan, dan zijn de cijfer stickers die we in de webshop hebben staan erg leuk en leerzaam tijdens het spelen en het maken van huiswerk.
Heb je zelf een leuk idee voor op de kasten of andere meubels, gebruik dan de ontwerpmodule om je eigen ontwerp te maken. Je upload gemakkelijk een afbeelding en wij maken daar mooie stickers van!

Slaap lekker!

Om nog even in de meubels te blijven, wist je dat we verschillende teksten hebben die passen op de rand van het kinderbedje? Denk aan de tekst “Dream big, little girl” of “Even a superhero has to go to sleep” om jouw kleintje een fijne nachtrust toe te wensen. Het is niet alleen onwijs lief maar het staat ook nog eens leuk en je pimpt het bedje een beetje op. Het is ook leuk om het bed nog meer te versieren met bijvoorbeeld stickers van maantjes of sterren. Jouw kindje wil nooit meer zijn of haar bedje uit!

Veel plezier met het op pimpen van de kinderkamer! We zouden het leuk vinden als je het eind resultaat met ons deelt op Instagram. Tag ons in je bericht en wij delen jouw mooie creatie!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)