Stickers voor je bedrijf

Wij hebben een groot assortiment aan stickers die je kan gebruiken binnen je bedrijf. Wij zetten ze even voor je op een rijtje met een paar extra tips!

Maak een passend ontwerp

Maak een ontwerp dat past bij je merk: Het ontwerp van de stickers moet passen bij de uitstraling van je bedrijf. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van de juiste kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Kies de juiste afmetingen: Zorg ervoor dat de afmetingen van de stickers passen bij de toepassing. Zo moeten stickers op een verpakking bijvoorbeeld anders van formaat zijn dan stickers voor op een auto.

Logostickers

Natuurlijk beginnen we bij de logostickers. Als bedrijf zijnde heb je al een mooi logo om je diensten zichtbaar te maken. Dit logo kan je gebruiken op je (werk)materialen, koffers of voor in jouw winkel. De logostickers worden gemaakt van vinyl en is schikt voor glas, muur, deur, hout en spiegels. De stickers hebben een transparante achtergrond en een hoge kleefkracht. Ze zijn ook voor buiten te gebruiken en hebben daarbij een levensduur van 3 jaar. De stickers zijn bestand tegen UV licht, zeewater, olie en zijn 100% waterproof!

Deze vinyl logostickers zijn daarom ook zeer goed te gebruiken op bijvoorbeeld de bakfiets of een reclamebord.

Autostickers

Upload jouw eigen logo in onze webshop en wij maken er een autologo van. Deze is voor toch eigenlijk voor ieder bedrijf onmisbaar? Je auto is op deze manier een rijdende reclamebord. Stel je voor hoeveel mensen jouw logo zien! De sticker is ongeveer 40cm groot en met de transparante achtergrond te beplakken op het raam of ander deel van de auto. Ook deze sticker is waterproof en heeft een levensduur van 3 jaar. 

Naamstickers

In ieder bedrijf is een naamsticker op een creatieve manier toe te passen. Onze naamstickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit en wij hebben een groot aantal lettertype om uit te kiezen. Personaliseer je laptop met jouw eigen naam of plak de namen van alle collega's op de deur van hun kantoor. 

 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)