Strijk zelf je bedrijfslogo op je shirt

Ben je laatst je eigen bedrijf begonnen of ben je al met veel passie jaren bezig? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om reclame te maken. De mensen laten weten dat jouw bedrijf bestaat en wat er te kopen valt. Een mooie manier om reclame te maken is met behulp van logo strijkapplicaties voor op textiel, deze kan bestellen via de webshop.

Ontwerpen van strijklogo

Hoe handig is dat jouw logo op een shirt, spijkjasje of zelfs katoenen tas kan komen? Door jouw bedrijfslogo op de voor- en achterkant van een shirt te strijken is deze voor veel mensen te zien. Veel reclame dus voor jouw bedrijf en dat voor weinig geld. De strijklogos voor op textiel zijn perfect voor events. Zo wordt je als bedrijf makkelijk herkend en zie je er ook nog eens super professioneel uit!

Tijdens het bestellen kan je een bestand uploaden, deze wordt geprint als strijkapplicatie en kan je dus later aanbrengen op jouw gekozen textiel, bijvoorbeeld een shirtje. Je kan kiezen voor strijklogo full colour, handig als er veel kleuren in jouw logo zitten. Of je kunt kiezen voor strijklogo transparant. Verder kan je ook de grote van de strijkapplicatie aanpassen. 

Naast strijkapplicaties kun je ook stickers met eigen logo bestellen. Bijvoorbeeld voor het verpakken van uw bestellingen. Of voor bijvoorbeeld op de auto. Met een bedrijfssticker op de auto zien dagelijks honderden mensen jouw bedrijfslogo! 


Zowel de strijkapplicaties en stickers zullen jaren meegaan. Dat betekend jarenlange reclame voor jouw eigen bedrijf. De strijkapplicaties zijn gemakkelijk en zonder problemen aan te brengen. Met behulp van een strijkijzer kunnen de strijkapplicaties op textiel worden aangebracht. Bij de bestelling zit een stap voor stap uitleg voor het aanbrengen van de strijkapplicaties. Jouw bestelling wordt na 3-5 dagen verzonden. 

Reactie plaatsen