Strijk zelf je bedrijfslogo op je shirt

Strijk zelf je bedrijfslogo op je shirt

Ben je laatst je eigen bedrijf begonnen of ben je al met veel passie jaren bezig? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om reclame te maken. De mensen laten weten dat jouw bedrijf bestaat en wat er te kopen valt. Een mooie manier om reclame te maken is met behulp van Strijklogo voor op textiel, deze zijn te bestellen via de webshop.

Bedrijfslogo voor op textiel

Hoe handig is dat jouw logo op een shirt, spijkjasje of zelfs katoenen tas kan komen? Door jouw bedrijfslogo op de voor- en achterkant van een shirt te strijken is deze voor veel mensen te zien. Veel reclame dus voor jouw bedrijf en dat voor weinig geld. De strijklogos voor op textiel zijn perfect voor events. Zo wordt je als bedrijf makkelijk herkend en zie je er ook nog eens super professioneel uit!

Tijdens het bestellen kan je een bestand uploaden, deze wordt gemaakt als strijkapplicatie en kan je aanbrengen op jouw gekozen textiel. Je kan kiezen voor strijklogo full colour, handig als er veel kleuren in jouw logo zitten. Of je kunt kiezen voor strijklogo transparant. Verder kan je ook de grote van de strijkapplicatie aanpassen. 

De strijkapplicaties zijn gemakkelijk en zonder problemen aan te brengen. Bij de bestelling zit een stap voor stap uitleg voor het aanbrengen van de strijkapplicaties. Jouw bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden. 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)