Strijkapplicatie’s voor een huwelijk

Strijkapplicatie’s voor een huwelijk

Wij hebben voor elke gelegenheid al kant en klare strijkapplicaties in de webshop staan en hebben we ook voor het huwelijk een speciale pagina met applicaties online staan. Of je nu voor de bruid en bruidegom een mooi cadeau wil maken of voor het vrijgezellenfeest voor iedereen shirtjes wil bedrukken, wij hebben een mooie selectie voor je klaar. Lees je mee?


Team bride


Een vrijgezellenfeest mag natuurlijk niet ontbreken in de aanloop naar het huwelijk! Samen met vrienden en vriendinnen een te gekke avond beleven hoort er wel een beetje bij. Hoe leuk is het om met z’n alle te feesten of een toffe activiteit te doen en iedereen ziet meteen dat jullie een clubje zijn. Zorg dat iedereen een shirt in dezelfde kleur heeft en bestel voor iedereen een strijkapplicatie met de tekst “Team Bride” en natuurlijk voor de bruid zelf een strijkapplicatie met BRIDE (to be) er op. Meestal krijgt de aanstaande bruid (of bruidegom) ook gekke accessoires om aan te trekken en op te vallen! Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen tekst te ontwerpen of te kiezen voor Team Groom ;-)

Strijkapplicatie op schoenen


Vaak hebben bruiden mooie hakken aan onder hun bruidsjurk maar dat is niet voor iedereen weggelegd of je verruild je mooie muiltjes voor comfi sneakers wanneer het feest van start gaat. Hoe leuk is het dan om ook je schoenen helemaal in stijl van de bruiloft op te pimpen. Wil je aan de slag gaan met strijkapplicaties op je schoenen zorg er dan voor dat je stoffen sneakers
kiest. In de webshop staat een strijkapplicatie “Bride” die is speciaal te bestellen in maat XXS zodat deze op de meeste schoenen zal passen. Maak in de ontwerpmodule nog een applicatie met de datum van jullie trouwdag en bestel eventueel nog wat kleine hartjes, en je schoenen zijn helemaal bruiloft proof!

Spijkerjas met tekst voor bruidsmeisjes

Op de meeste bruiloften zijn er bruidsmeisjes aanwezig. Om de lange sleep van de trouwjurk vast te houden, de ringen te dragen, of om het looppad te voorzien van mooi rozenblaadjes voor het aanstaande echtpaar. Deze meisjes hebben de speciale titel en zullen deze met trots dragen. Hoe leuk is het dan dat iedereen kan zien dat zij de bruidsmeisjes zijn met een passende strijkapplicatie op bijvoorbeeld op de rug van een (spijker)jasje. De strijkapplicatie kan je ook op een vilten bloemen mandje drukken of op een mooie haarband. Zo hebben de meisjes ook een mooi aandenken aan en mooie dag.

 

Huwelijks cadeau

Ben je te gast op een bruiloft en wil je een persoonlijk cadeau geven waarmee het bruidspaar nog vaak aan hun mooie dag kunnen terug denken? Maak en strijkapplicatie met de achternaam van het paar met de datum van hun huwelijksdag. Koop een mooi sierkussen (ben je handig achter de naaimachine dan is het nog leuker om een kussen zelf te maken) en bestel een grotere maat strijkapplicatie in de webshop. De strijkapplicaties zijn in diverse maten en in wel meer dan tien kleuren te verkrijgen. Strijk de applicatie op zijn plek het bruidspaar heeft een prachtig en persoonlijk cadeau.

Het is ook een leuk idee om deze applicatie op twee shirts te drukken. Wanneer de kersverse man en vrouw samen op huwelijksreis gaan is het voor iedereen duidelijk… Dit stel is smoorverliefd en pas
getrouwd, hoera!

 

Ga hier naar onze bruiloft pagina 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)