Strijkapplicaties en stickers voor de feestdagen

Strijkapplicaties en stickers voor de feestdagen

Ja hoor, het is weer de tijd van het jaar. Het wordt eerder donker, de temperatuur daalt en de mutsen, sjaals en wanten komen weer uit de kasten te voor schijn. Niet lang meer of we zitten in de wintermaanden, ook wel de feestmaanden genoemd. Eerst Sinterklaas en vervolgens kerst. Twee populaire feest in Nederland en waarschijnlijk voor vele een van hun favoriete feestdagen. Gezellige feestdagen die je samen met vrienden en familie doorbrengt. De pietenpakken, kerstverlichting in de boom en de foute kersttruien kunnen niet ontbreken tijdens de feestdagen.

Met gepersonaliseerde items de feestdagen in

Ook dit jaar zijn er weer verschillende ontwerpen voor de feestdagen te vinden in de webshop. Met de unieke design kun je de komende feestdagen extra bijzonder maken voor de mensen om je heen. Dit doe je met behulp van de gepersonaliseerde ontwerpen die in de webshop te vinden zijn. Van deze strijkapplicaties heb je nog vele feestdagen plezier! 

Voor het sinterklaasfeest kun je bijvoorbeeld denken aan raamstickers met een sinterklaas thema. Jouw huis is meteen klaar voor het bezoek van de Sint en zijn pieten tijdens pakjes avond. Of een jute zakje met gepersonaliseerd design met eigen naam erop. Ideaal om te gebruiken tijdens de intocht. Met zo’n gaaf en uniek zakje krijgt jouw kind gegarandeerd het meeste snoepgoed van de pieten. 


Naast verschillende design voor het sinterklaasfeest hebben we ook een aanbod aan ontwerpen voor de kerstdagen. Zo kun je de kerstboom dit jaar superleuk versieren met gepersonaliseerde stickers. Deze stickers met naam plak je op de kerstbal. Ieder gezinslid heeft een eigen kerstbal met naam erop. Super leuk!

Tijdens kerstfeest kunnen de foute kersttruien haast niet meer ontbreken. In de webshop vindt je verschillende design waarmee dit jaar de foute kersttrui wedstrijd gaat winnen! Zo heb je een super grappige rendier met zonnebril of een rendier met sleepy eyes ontwerp. Verder is er leuk ontwerp die je personaliseren met eigen naam. 


Een persoonlijke favoriet is het design 'Kerst met de ….' waar je jouw familienaam kan invullen. Zo’n leuk ontwerp voor de gehele familie. En de perfecte outfit voor een familieportret tijdens de kerstdagen. 


Naast de genoemde ontwerpen is er nog veel meer te vinden voor de feestdagen. Te vinden onder ‘momenten’ en vervolgens kijk je onder het kopje ‘Sinterklaas’ en/of ‘kerst’. De strijkapplicaties zijn binnen 3 tot 5 dagen na bestellen in huis. Op tijd voor de feestdagen!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)