strijkapplicaties voor een vrijgezellenfeest

strijkapplicaties voor een vrijgezellenfeest

Ga naar www.naamstickers-enzo.nl voor onze gehele collectie strijkapplicaties en stickers. 

Hoera! Je gaat trouwen. Gefeliciteerd!! Voorafgaand aan deze super speciale dag is een vrijgezellenfeest natuurlijk niet te missen. Samen met jouw beste vriend(inn)en een groot feest bouwen. Hoe kan je zo’n gaaf feest nog onvergetelijker maken? Door jouw vrienden naar huis te sturen met een gepersonaliseerd kledingstuk. Iets waar je nog vele jaren plezier van gaat hebben.


Bruid en bruidegom

Met behulp van de strijkapplicaties uit de webshop tover je een simpel shirt in een handomdraai om in de perfecte feestoutfit. Een groepsshirt met de tekst ‘Bride squad’ bijvoorbeeld of voor de bruid zelf ‘Bride to be’. Bij het kiezen van jouw gewenste strijkapplicatie kan de kleur en grootte aanpassen naar smaak. Naast de genoemde teksten kun je ook jouw eigen zelfverzonnen teksten laten printen als strijkapplicatie bijvoorbeeld als je een matchende ‘Groom to be’ of ‘Groom squad’ wilt. Het bestellen van gepersonaliseerde strijkapplicaties doe je via de ontwerpmodule. Ook bij deze kan de kleur en grootte naar smaak gebracht worden. 

Naast Bride of Groom kan ook gekozen voor een strijkapplicatie met datum. Met de datum van de trouwdag of de dag van het vrijgezellenfeest. De mogelijkheden zijn oneindig!

De strijkapplicaties breng je op textiel aan met behulp van een strijkijzer. Naast shirts kunnen ze ook aangebracht worden op bijvoorbeeld truien of zelf spijkerjasjes. Dat maakt een super leuke groepsfoto. De hele groep heeft een spijkerjasje aan met de tekst ‘Team bride’ erop. Zo leuk!

Bestellingen worden na 3-5 werkdagen verzonden. 

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)