Strijkapplicaties voor valentijnsdag 

Strijkapplicaties voor valentijnsdag 

Valentijnsdag staat alweer voor de deur. De dag waarop je laat zien hoeveel je van jouw partner houdt. Cadeau’s kunnen op deze dag niet ontbreken!  Met gepersonaliseerde cadeau geef je een extra touch aan deze bijzondere dag. In de webshop vind je verschillende ontwerpen gerelateerd aan valentijnsdag onder het kopje ‘Strijkapplicaties valentijn’. 

Valentijnsontwerpen

Bij elk design kun je de grootte en kleur van de strijkapplicatie aanpassen. Om hem helemaal naar jouw smaak aan te passen. Er zijn verschillende design, voor ieder wat wils! Heb je net een pasgeboren kind? Dan is het ontwerp “Mama is mijn valentijn’, helemaal leuk om te geven. Natuurlijk is er ook een ‘Papa is mijn valantijn’ strijkpplicatie. De strijkapplicatie met de ‘QR code van jullie favoriete nummer’ is super cute! Het gewenste nummer kun je zelf insturen. Al met al, zijn de ontwerpen een leuk cadeau voor Valentijnsdag om jouw geliefde te laten zien hoeveel je van hen houdt.


 Ga je Valentijnsdag spenderen met jouw geliefde huisdier? Super leuk! Met de strijkapplicatie ‘My dog is my valentine’ is het hele feest compleet. Er is ook een strijkapplicaite met de tekst ‘My cat is my valentine’. 


Naast de genoemde design zijn er vele andere te vinden in de webshop! de strijkapplicaties breng je binnen enkele minuten gemakkelijk aan met een strijkijzer. Na bestelling zijn de strijkapplicaties binnen 3-5 werkdagen in hu

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)