Maak de leukste Vaderdag cadeautjes diy

Maak de leukste Vaderdag cadeautjes diy

Nu Moederdag achter de rug is en vast ook helemaal geslaagd met onze cadeautips, zit vaderdag er al weer aan te komen. De derde zondag van juni is het de dag dat we extra lief zijn voor onze vaders. Of je nu voor je papa’s eerste Vaderdag aan de slag gaat, of is jouw vader inmiddels gepromoveerd tot opa.. we hebben voor iedereen de leukste tips op een rijtje gezet om een persoonlijk cadeau te geven met onze producten.

vaderdag strijkapplicaties

Twinning is winning!

Ook als je vader bent wil je iedereen laten zien dat je trots bent op je kleine mini me. Of je nou een dochter of een zoon hebt, ook papa en kind kunnen matching outfit dragen met onze strijkapplicaties. In de webshop vind je al wat applicaties die zich perfect dienen om te twinnen. Heb je zelf een leuk idee voor een toffe tekst, dan maak je deze gemakkelijk in de ontwerpmodule. Koop voor vader en kind een blanco t-shirt in kleur naar keuze. De strijkapplicaties zijn in bijna iedere kleur te bestellen dus die kan je mooi aan de shirts aanpassen.

Ook zonder teksten kan je mooie matching outfits maken. Nieuw in de webshop zijn onze full colour strijkapplicaties. Dit zijn mooie plaatjes van bijvoorbeeld een leeuw of een gave retro bus. Wat ook een heel tof idee is voor op een matching t-shirt voor vader en kind zijn de contour strijkapplicaties. De contouren kunnen worden gemaakt van een foto die jij upload in de webshop. Een foto van vader en kind samen, of beide op elkaars shirt. Je kan er alles van maken, gebruik je fantasie!

Geheime boodschap voor papa

Werkt jouw vader op kantoor en draagt hij altijd een pak met stropdas? Dan is dit wel een heel lief en speciaal cadeautje voor vaderdag! Koop een mooie nieuwe stropdas voor pa en maak in onze ontwerpmodule je eigen tekst in het kleinste formaat. Strijk deze tekst aan de binnenkant van de stropdas, zo kan papa op zijn werk af en toe even naar de lieve woorden van zijn kleintje kijken. Heeft pa ook nog een super saaie laptoptas? Ook deze kan je voorzien van een lieve tekst aan de binnenkant of misschien nog leuker, pimp de hele tas op met verschillende strijkapplicaties en teken er nog wat moois bij met textielstiften!

sticker emmer vaderdag

Een borrel voor (o)pa!

Is jouw vader of opa een echte klusser die niet vies is van een lekkere borrel met een hapje en drankje? In de webshop hebben we voor jou een hele geschikte vinylsticker staan. Deze sticker is gemaakt voor op een zwarte bouw emmer en bevat de tekst: “Als opa het niet kan maken, dan lukt het niemand!” Samen met stickers van gereedschap. Maak je de emmer voor papa, dan laat je de letter O achterwege. Als je de sticker op de emmer hebt geplakt vul je de emmer met allerlei lekkers waar (o)pa van houdt. Denk aan zijn lievelingsdrankje, een lekker stuk worst en een plak goede kaas. Stop er ook nog een mooie tekening of knutselwerkje bij en je hebt een super blije (O)PA!

Vind je het leuk om iets anders op te pimpen, zoals een viskoffer of gereedschapskistje.. Kies dan voor een eigen ontwerp. Via de ontwerpmodule kun je je eigen ontwerp voor decoratiestickers aanvragen. Upload gemakkelijk jouw plaatje waar jij stickers van wil hebben en wij gaan voor je aan de slag! Denk bijvoorbeeld aan visjes voor op een viskoffer of spijkers en schroeven voor op de gereedschapskist.

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)