Vergroot je vindbaarheid met strijklogo’s of stickers

Vergroot je vindbaarheid met strijklogo’s of stickers

Heb je al eens gedacht aan stickers of strijklogo’s voor je bedrijf? Als ondernemer doe je er vast alles aan om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. De meeste ondernemers doen dit door ervoor te zorgen dat ze goed vindbaar zijn binnen Google en geven veel geld uit aan advertenties. Of ze plaatsen veel content op social media en hopen hiermee de juiste doelgroep te bereiken. Super verstandig natuurlijk, maar de concurrentie is - zoals je vast allang weet - enorm groot. Sinds de komst van het internet en online marketing vergeten veel ondernemers om ook aan hun offline zichtbaarheid te werken. Want strijklogo’s op bedrijfskleding, of stickers op een bedrijfsbus is toch super ouderwets? Niet is minder waar! In dit blog vertel ik je waarom.

Combinatie van offline en online vindbaarheid

Wanneer je bezig gaat met de marketing van je bedrijf is het belangrijkste dat jouw merknaam zoveel mogelijk mensen bereikt. Je bent je misschien al bewust van jouw doelgroep en hoe je deze online moet bereiken. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat jouw doelgroep zich ook op andere plekken bevindt? Denk aan winkelstraten, discotheken, sportverenigingen of andere plekken. Wanneer je je focust op je online vindbaarheid, laat je misschien een belangrijke offline doelgroep liggen.

Het vertrouwen van je potentiële klant is enorm belangrijk voor ieder bedrijf, misschien wel het belangrijkste. Tegenwoordig zijn er veel gevallen van internetoplichting en zijn mensen voorzichtiger geworden met online aankopen. Wanneer iemand jouw website ziet en daarnaast ook jouw logo ergens anders heeft gezien, zal diegene jouw bedrijf sneller vertrouwen. Offline en online marketing gaan dus hand in hand met elkaar. 

Strijklogo’s of stickers voor je bedrijf zorgen voor offline vindbaarheid 

Maar hoe voegen strijklogo’s of strijkstickers nu iets toe aan de vindbaarheid van jouw bedrijf? Stel dat jouw doelgroep voornamelijk jonge mensen zijn. Een groot deel van die doelgroep is te vinden in het uitgaansleven. In kroegen, discotheken en andere uitgaansgelegenheden. Stickers plakken met jouw logo op bierviltjes is dan een mooie optie om jouw bedrijfsnaam te laten zien. Het kost je aanzienlijk minder dan een online advertentie en je hebt veel minder concurrentie! Een ander voorbeeld is wanneer je een schildersbedrijf hebt en je plakt je logo op je bedrijfsbus. Wanneer je ergens een huis aan het schilderen bent, zien buurtbewoners dat je bij hun buren aan het schilderen. Grote kans dat zij jou ook bellen voor hun schilderklus.

Het grootste voordelen van offline marketing door middel van strijklogo’s of strijkstickers is dat je veel gerichter je merk kunt tonen, en dat het een stuk goedkoper is dan online advertenties. Wanneer je een online advertentie plaatst is het - door het algoritme - nog maar de vraag of het daadwerkelijk wordt getoond en aan wie het wordt getoond. 

Breed assortiment zakelijke logo’s en stickers bij Strijklogo’s Enzo

Bij Strijklogo’s Enzo vind je een uitgebreid assortiment aan strijklogo’s en stickers voor je bedrijf. Onze strijklogo’s en stickers zijn eigenlijk te gebruiken op ieder oppervlak en zijn in allerlei verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Bij ons is niets te gek! Jij vraagt wij draaien. Heb je een idee in je hoofd en kun je dit niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan open om met je mee te denken en zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. 

 

Geschreven door Lana Gerritsen | Laan Schrijft

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)