Zo laat je jouw bedrijfslogo meer zien in 2023

Een bedrijfslogo is veel meer dan alleen een grafisch ontwerp. Het is het gezicht van je bedrijf en het moet de waarden en identiteit van¬†je bedrijf weerspiegelen. Een goed ontworpen logo kan helpen om naamsbekendheid en klantloyaliteit op te bouwen. Het kan ook kernboodschappen over¬†je bedrijf overbrengen en het kan helpen om je¬†bedrijf te onderscheiden van zijn concurrenten. Om deze redenen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat¬†je bedrijfslogo goed zichtbaar is. Het moet prominent aanwezig zijn op¬†je website, visitekaartjes en ander marketingmateriaal. Als je¬†logo goed ontworpen en zichtbaar is, zal het helpen om een ‚Äč‚Äčsterke indruk van je bedrijf te cre√ęren en¬†je bedrijfsresultaten een boost te geven. In dit blog vertellen we je hoe je je in 2023 je logo meer kunt laten zien.¬†

Waarom is het belangrijk om je bedrijfslogo te laten zien?

Je¬†bedrijfslogo is een van de belangrijkste elementen van¬†je merkidentiteit. Het is vaak het eerste dat mensen opmerken aan¬†je bedrijf en het moet ontworpen zijn om de waarden en missie van¬†je bedrijf te weerspiegelen. Een goed ontworpen logo kan helpen om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij potenti√ęle klanten, en het kan¬†je bedrijf gedenkwaardiger en herkenbaarder maken. Bij het bepalen van de plaatsing van¬†je bedrijfslogo is het belangrijk om rekening te houden met zichtbaarheid. Het logo moet op een plaats worden geplaatst waar het door zoveel mogelijk mensen wordt gezien, zoals op¬†je website, visitekaartjes en productverpakkingen. Door¬†je bedrijfslogo zichtbaar te maken, kun¬†je ervoor zorgen dat meer mensen op de hoogte zijn van¬†je¬† merk en wat je te bieden hebt.

Hoe kun je je bedrijfslogo prominenter laten zien? 

Wanneer je een bedrijfslogo hebt die past bij je merkidentiteit is het natuurlijk belangrijk om deze op zoveel mogelijk plekken te tonen. We geven een paar voorbeelden van plekken waar je je logo kunt tonen: 

  1. Een manier om uw bedrijfslogo meer te laten zien, is door het te gebruiken als je profielfoto op sociale media. Dit zorgt ervoor dat je logo wordt gezien telkens wanneer iemand je profiel bezoekt. 
  2. Een andere manier om je bedrijfslogo zichtbaar te maken, is door het op te nemen in je e-mailhandtekening. Op deze manier wordt elke keer dat je een e-mail verzendt je bedrijfslogo weergegeven. 
  3. Je kunt ook een landingspagina op je website maken die is gewijd aan je bedrijfslogo. Deze pagina kan informatie bevatten over je bedrijf en haar missie, en bezoekers een plek bieden om je bedrijfslogo te downloaden.
  4. Maak van je logo een sticker en plak deze op zoveel mogelijk plekken. Zo kun je een stickers met bedrijfslogo plakken op je fiets, auto, voordeur of tas. 
  5. Je kunt ook een strijklogo maken van je bedrijfslogo en deze op een jas of ander kledingstuk bevestigen. Super leuk om zelf te dragen en om weg te geven. 

Ontwerp je strijklogo of sticker in de ontwerpmodule van Strijklogo’s Enzo

Bij Strijklogo’s Enzo kun je je bedrijfslogo ontwerpen als strijklogo of sticker in de ontwerpmodule. Deze kan je per stuk bestellen, zo kan het gebruikt worden voor ieder bedrijf - groot of klein. In de ontwerpmodule kun je zelf je bedrijfslogo ontwerpen. Kies bijvoorbeeld om een foto van je bedrijfslogo te uploaden. Deze sticker kun je dan makkelijk zelf op een t-shirt bevestigen. Naast de strijklogo’s vind je bij Strijklogo’s Enzo ook stickers, waarmee je je bedrijfslogo nog beter zichtbaar kunt maken. Je hebt keuze uit veel verschillende lettertypen en kleuren, zodat je de sticker helemaal naar eigen wens kunt ontwerpen. Ook sluitstickers zijn ideaal om te gebruiken om een envelop mee dicht te maken. Zo komt de ontvanger direct in contact met jouw logo. Wij wensen je een succesvol 2023!

 

Geschreven door Lana Gerritsen | Laan Schrijft

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)